Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΚΟΥΠΕΡ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΡΟΚ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Στο Ναουσαίο λαϊκό ζωγράφο κ. Δημήτρη Σκούπερ δόθηκαν τα έσοδα του 3ου Ροκ Φεστιβάλ που διοργάνωσε με επιτυχία ο Δήμος και η Κ.Ε. ΔΗ.Π.Ο.Ν. Ο κ. Σκούπερ, στη συνάντησή του το πρωί της Πέμπτης (5/8) με το Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Καραμπατζό, συγκινημένος από την πρωτοβουλία του Δημάρχου παρέδωσε..
δύο έργα του με θέμα το δρώμενο «Γενίτσαροι και Μπούλες», τα οποία τοποθετήθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στο Γραφείο Δημάρχου.
Ο κ. Καραμπατζός είπε ότι η οικονομική ενίσχυση των 1.500 ευρώ, που δίνεται από την Κ.Ε. ΔΗΠΟΝ στον κ. Σκούπερ, είναι μια πράξη συμβολική με σκοπό να στηρίξει το αξιόλογο έργο του λαϊκού ζωγράφου της πόλης μας, και να μεταδώσει το μήνυμα ότι η παράδοση, η μουσική και ο πολιτισμός είναι ενιαία, και συνδέουν το χθες με το σήμερα.
Επίσης, το βράδυ της Τετάρτης (4/8) στο «Κιόσκι» ο Δήμαρχος παρέθεσε δεξίωση στα μέλη των 16 μουσικών συγκροτημάτων που συμμετείχαν στο εφετινό ροκ φεστιβάλ. Ο κ. Καραμπατζός, τους ευχαρίστησε για την εθελοντική και ανιδιοτελή συμμετοχή τους στην πρωτοβουλία του Δήμου. Επεσήμανε ότι κάθε χρόνο μεγαλώνει το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση νέων μουσικών από τη Νάουσα και την ευρύτερη περιοχή, και ευχήθηκε η ανοδική πορεία του ροκ φεστιβάλ να έχει ανάλογη συνέχεια τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: