Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

"ΦΘΗΝΑ" ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ

«Άγιο» είχε ιερέας από την ευρύτερη περιοχή της Νάουσας, ο οποίος κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητό του μόνο με μερικές εκδορές, το οποίο έπεσε σε αρδευτικό κανάλι, στο 7,5 χλμ Βέροιας – Νάουσας.
Το περιστατικό συνέβη στις 11.36 το βράδυ της Τρίτης, όταν ο οδηγός οδηγώντας με κατεύθυνση προς Νάουσα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει σε παρακείμενο αρδευτικό κανάλι και να ανατραπεί.
Το κέντρο της Αστυνομίας ειδοποιήθηκε
30 δευτερόλεπτα μετά την εκτροπή του οχήματος και περίπου 10 λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο περιπολικό της Τροχαίας Βέροιας με δύο αστυνομικούς και στη συνέχεια κατέφτασε ένα Πυροσβεστικό όχημα με 3 πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με δύο διασώστες.
Ο απεγκλωβισμός του οδηγού από τους πυροσβέστες διήρκησε λίγα λεπτά, ενώ ο οδηγός δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, κατόπιν και δικής του επιθυμίας.

Δρόμος – «καρμανιόλα» η επαρχιακή οδός Βέροιας – Νάουσας – Σκύδρας
Τ
ο προχθεσινοβραδινό περιστατικό (στο οποίο ήμασταν αυτόπτες μάρτυρες, ενημερώνοντας μάλιστα «100») αναδεικνύει για ακόμη μία το φορά το σοβαρότατο πρόβλημα στον «δρόμο – καρμανιόλα» από τη Βέροια προς τη Νάουσα και τη Σκύδρα. Στην επαρχιακή αυτή οδό, η οποία αν και αποτελεί βασική οδική αρτηρία που συνδέει τη Νάουσα, την Έδεσσα και άλλες περιοχές με την Εγνατία Οδό, υπάρχουν σημεία που υπάρχουν αρδευτικά κανάλια, αλλά όχι μόνο δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες, αλλά ούτε καν ικανοποιητική σήμανση!
Η κατάσταση δε του οδοστρώματος και ο φωτισμός, είναι άκρως απογοητευτική, ενώ στην όλη κακή αυτή κατάσταση, συντελούν και οι προβολείς κάποιων επιχειρήσεων κατά μήκος της επαρχιακής οδού, οι οποίοι δεν είναι ρυθμισμένοι σωστά, με αποτέλεσμα να «τυφλώνουν» τους οδηγούς.
Θεωρούμε πως σήμερα κιόλας, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους και να προβούν σε δραστικές κινήσεις, πριν προστεθούν και άλλα θύματα στα ήδη δεκάδες που «βαραίνουν» το δρόμο.
Νίκος Βουδούρης-
http://www.laosver.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: