Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΝΑΟΥΣΑ- ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΣ, ΛΕΕΙ Ο Γ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ

Καυστικός για ακόμη μια φορά ο πρώην αντιδήμαρχος Νάουσας και πρώην στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου με ανακοίνωσή του και με την οποία ασκεί σκληρή κριτική στην κεντρική διοίκηση του ΠΑΣΟΚ εξ αιτίας του ότι έδωσε το χρίσμα στον Τ. Καραμπατζό.
Δεν παραλείπει από την κριτική του τον βουλευτή Αγγ. Τόλκα για τον ρόλο που έπαιξε. Η δήλωση έχει ως εξής:
«Με την στήριξη που δόθηκε από το ΠΑΣΟΚ στον νυν δήμαρχο Τ. Καραμπατζό, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ο κανόνας. Ότι δηλαδή, όσοι έχουν όραμα, ικανότητες και διάθεση προσφοράς, δεν έχουν καμία τύχη έναντι όσων έχουν αναγάγει τον πολιτικό καιροσκοπισμό σε επιστήμη και διαπλέκονται συστηματικά με τα κέντρα στα οποία λαμβάνονται οι αποφάσεις.
Με την επανεκλογή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, πιστέψαμε όλοι πως κάτι άλλαξε. Πως η δημοκρατικότητα, η διαφάνεια στις διαδικασίες και η αντικειμενικότητα στην λήψη των αποφάσεων, θα άφηναν πίσω τους το σκοτεινό παρελθόν της πολιτικής δοσοληψίας και της εξάρτησης. Απ ότι βλέπουμε όμως σήμερα, τίποτε απ αυτά δεν έγινε. Οι ομιχλώδεις εσωκομματικές διαδικασίες των Αθηνών που γίνονται «εργαλείο» φιλοδοξίας του κάθε τοπικού βουλευτή, μοιράζουν «χρίσματα» τα οποία όχι μόνο δεν αντικατοπτρίζουν την τάση των ψηφοφόρων του Κινήματος, αλλά είναι σαφώς αλλοιωμένα ως προς τον τρόπο με τον οποίο δόθηκαν.
Έτσι, παρά την διαυγή και ξεκάθαρη διαδικασία που τήρησαν τα πρωτοβάθμια όργανα του ΠΑΣΟΚ (Συντονιστική, νομαρχιακή και περιφερειακή επιτροπή ) η κεντρική εξουσία έπραξε κατά το δοκούν.
Οι εξελίξεις αυτές λοιπόν, με οδηγούν στο να μείνω ακλόνητος στον αρχικό μου στόχο. Μια προοδευτική αλλαγή που αξίζει στην πόλη μας και την επαρχία της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: