Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η Χ. ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ;

Δημόσια παρέμβαση έκανε σήμερα η δήμαρχος Βέροιας και εκ νέου υποψήφια στις εκλογές του Νοεμβρίου δείχνοντας μια συγκρατημένη ανησυχία εξ αιτίας των μεθόδων και της τακτικής που φαίνεται ότι ακολουθεί ο έτερος διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου Λαζ. Τσαβδαρίδης.
Η Χ. Ουσουλτζόγλου στην ανακοίνωσή της κάνει υπαινιγμούς, αφήνει υπονοούμενα και δίνει το στίγμα της δικής της προεκλογική τακτικής.
Η ανακοίνωση είναι:
Με την ύπαρξη τριών πλέον επισήμως ανακοινωμένων υποψηφιοτήτων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, ξεκαθαρίζει σχετικά το πολιτικό τοπίο ως προς τους συνδυασμούς, τη στήριξη των οποίων εξέφρασαν συγκεκριμένα κοινοβουλευτικά κόμματα.
Για λίγους μήνες ακόμη θα διατηρώ διπλή ιδιότητα: τη θεσμική ιδιότητα της εν ενεργεία Δημάρχου και την (επίσης θεσμική) ιδιότητα της υποψήφιας Δημάρχου για
το Δήμο της Βέροιας. Με αυτή μου τη δεύτερη ιδιότητα θα ήθελα να ξεκαθαρίσω σήμερα κάποια πράγματα, που όπως φαίνεται δεν είναι ούτε αυτονόητα αλλά ούτε και δεδομένα:
1. Όσοι επιχειρούν να εμπλέξουν τους δημότες της Βέροιας, της Μακεδονίδας, της Βεργίνας, του Δήμου Απ. Παύλου και του Δήμου Δοβρά σε παλαιοκομματικά και ευτελή, διχαστικά παιχνίδια, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, οφείλουν έστω τώρα, παρά την απειρία τους, να συνειδητοποιήσουν ότι οι καιροί άλλαξαν. Αυτά έχουν πια τελειώσει.
2. Όσοι επιχειρούν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψη αυτοδιοικητικών στελεχών όλων των αποχρώσεων, στάσεων και απόψεων, οι οποίοι παρόλαυτα αγωνίστηκαν και θυσίασαν ένα τεράστιο τμήμα της προσωπικής τους ζωής προκειμένου να δουν αυτόν τον τόπο να γίνεται καλύτερος, οφείλουν έστω και τώρα, παρά την παλαιοκομματική τους ανατροφή, να συνειδητοποιήσουν ότι συσπείρωση δεν επιτυγχάνεται διά της συκοφάντησης δικαίων και αδίκων.
3. Όσοι επιχειρούν να μετατρέψουν τον αυτοδιοικητικό στίβο σε αρένα επίτευξης απωθημένων πολιτικών «ρεκόρ», να είναι ενήμεροι ότι τον δικό μας συνδυασμό, με μόνη (και το τονίζω, με ΜΟΝΗ) στήριξη την ελπίδα των πολιτών για ένα καλύτερο αύριο, δεν θα τον έχουν συμπαίκτη.
4. Όσοι τέλος προετοιμάζονται ήδη για κομματικές γυμναστικές επιδείξεις, οφείλουν να είναι έτοιμοι να τις εκτελέσουν σε άδειες κερκίδες. Η Αυτοδιοίκηση είναι μία, είναι ενιαία και τα έμπειρα και καλά μυαλά δεν περισσεύουν.
Προαναγγέλλω σε όλες τις δημότισσες και όλους τους δημότες του νέου Δήμου Βέροιας, ότι ο δικός μας συνδυασμός στον παλαιοκομματισμό θα αντιπροτείνει την αξιοκρατία, στην φαύλη κομματοκρατία άλλων εποχών θα αντιτείνει την επιβράβευση των ικανών και έμπειρων, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης, τείνοντας «χείρα συνεργασίας» σε όλους όσοι είναι αποφασισμένοι να πολιτευτούν Καθαρά, Διάφανα και Τίμια.


Τέτοιου είδους συνδημότες θα μας τιμήσουν με τη συνεργασία τους. Θα φανεί εξ άλλου και στην πράξη, πολύ σύντομα».
ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΟΥΣΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον μερικοί κατάφεραν να νευριάσουν την Χαρούλα με την άκομψη και προκλητική συμπεριφορά τους. Δεν χρειαζόμαστε νταβατζήδες, άλλα σύμμαχους στην μάχη του αύριο. Καλά τα λέει Χάρη. Καλά τα λέει...

Ανώνυμος είπε...

Αν αυτή η δήλωση, και κυρίως ο χρόνος που έγινε, δεν δείχνει πανικό και απόγνωση από την επιλογή Τσαβδαρίδη τι δείχνει;

Ανώνυμος είπε...

Δείχνει απόγνωση απο την πολιτική αλητεία μερικών. Δεν χρειαζόμαστε "επαγγελματίες¨πολιτικούς. Χρειαζόμαστε ανθρώπους. Τίμιους, σωστους και ειλικρινής απέναντι στους συμπολίτες τους. Χα΄ρη νομίζω αδικείς πολύ όλο το κλίμα της επιστολής με το σχόλιο σου. Εγώ προσωπικά είχα καιρό να δώ την παλιά καλή Χαρούλα και μου φαίνεται ότι μερικοί αγριέψαν το...θηρίο!

Υ.Γ: Μήπως ο χρόνος έχει να κάνει με ένα συμβάν που πολλοί (μεταξύ αυτώ και εσείς) συνειδητά η όχι το απέκρυψαν; Μερικοί βλέπεις Χάρη νομίζουν ότι η κοινωνία είναι ένα ακόμα μαγαζί που με τραμπουκισμούς και υποσχέσεις θα κάνουν δικό τους...Κούνια που σας κούναγε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ.... ΤΗΝ ΔΙΑΛΙΜΕΝΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...;;; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ

Ανώνυμος είπε...

re sy thes dialogo ne h oxi?xtes pires ena post ke esy logokrisia?

Ανώνυμος είπε...

htan gia mia alli lysi an 8ymase mitropoleos parko elias klp