Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

"ΕΦΥΓΕ" Η ΔΩΡΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Κ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Την Δευτέρα 16 Αυγούστου έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 85 ετών, μια από τις Μεγάλες Δωρήτριες του Δήμου Βέροιας, η Κορνηλία Καραναστάση. Η εκλιπούσα έχασε τη μάχη με τη ζωή έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Βέροιας.
Η σορός της θα βρίσκεται την Τετάρτη 18 Αυγούστου στο σπίτι της (επί της οδού Αγ. Παταπίου) στις 08:30 το πρωί, ενώ στις 10:30 της ίδιας ημέρας η νεκρώσιμη ακολουθία θα..
τελεστεί στον Ιερό ναό Των Αγίων Αναργύρων της Βέροιας.
Η εκλιπούσα δώρισε πρόσφατα στο Δήμο Βέροιας 435.000 Ευρώ για την αγορά ενός διατηρητέου κτηρίου (στην οδό Βερμίου),προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως έδρα του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, αλλά και για διάφορες πολιτιστικές δράσεις. Ακόμη σύμφωνα με απόφασή της, δωρίζει στο Δήμο Βέροιας (μετά θάνατο) την οικία στην οποία διέμενε, για να στεγαστούν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου.
Η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους συγγενείς και οικείους της εκλιπούσης, και ταυτόχρονα την ευγνωμοσύνητης εκ μέρους των δημοτών για τις μεγαλόψυχες Δωρεές της στο Δήμο της πόλης που έζησε, διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος Βέροιας θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις που ανέλαβε έναντι της εκλιπούσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: