Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΟ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ

Όπως γράφει σήμερα ο Θ. Ελευθεριάδης από την Νάουσα το χρίσμα στον δήμο από το ΠΑΣΟΚ πήρε ο νυν δήμαρχος Τ. Καραμπατζός. Δείτε το δημοσιεύμα...
Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές του Νοεμβρίου , τη στήριξη στο νέο διευρυμένο δήμο Νάουσας έχει ο σημερινός δήμαρχος κ. Τάσος Καραμπατζός.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Νοεμβρίου 2010 προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:
Οι εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση τον ερχόμενο Νοέμβριο, αποτελούν το κρίσιμο ορόσημο της ανάδειξης του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας που θα συνδιαμορφώσει - με όχημα τον Καλλικράτη - τη νέα αρχιτεκτονική του κράτους. Επιδιώκουμε την επανεκκίνηση της χώρας μας. Να πετύχουμε τους μεγάλους στόχους της ελληνικής κοινωνίας. Αξιόπιστο και με διαφάνεια στη λειτουργία του κράτος, βιώσιμη ανάπτυξη, επαναθεμελίωση του κοινωνικού κράτους.
Το Καταστατικό του ΠΑΣΟΚ ορίζει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες το Κίνημα δηλώνει τη στήριξή του σε υποψηφίους Δημάρχους και αυτοδιοικητικές παρατάξεις. Η πρόβλεψη για παροχή στήριξης, και όχι χρίσματος, αναδεικνύει την αντίληψή μας για την αυτοδιοίκηση. Είναι επίσης σαφές - και με αυτόν τον τρόπο διαχρονικά κινηθήκαμε - ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ανακοινώνει κεντρικά στήριξη σε όλους τους Δήμους της χώρας. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ γνωρίζει, γι' αυτούς τους Δήμους, ποιες είναι οι κινήσεις και τα πρόσωπα που εκφράζουν την αντίληψή μας για την αυτοδιοίκηση και ιδίως τη μεγάλη αλλαγή του Καλλικράτη.
Η Επιτροπή Ανάδειξης Υποψηφίων στο χρονικό διάστημα που προηγήθηκε και μέσα από συνεχή διαδικασία αξιολόγησης και διαβούλευσης, ανακοινώνει σήμερα τμήμα της πρότασής της προς το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Αφορά στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης στους μισούς Καλλικρατικούς Δήμους. Σε εβδομήντα από αυτούς ανακοινώνεται η στήριξή μας και σε πέντε από αυτούς αποφασίστηκε να διενεργηθούν προκριματικές εκλογές.
Μέχρι την επικείμενη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, στην οποία θα αποφασιστεί η στήριξη που παρέχει το ΠΑΣΟΚ, οι προτάσεις της Επιτροπής θα εξετάζονται από τον Συνήγορο του Μέλους και του Φίλου και την Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης, με βάση τις προβλεπόμενες αρμοδιότητές τους και πάντα εντός των πλαισίων του Κανονισμού Δεοντολογίας και Διαφάνειας του Κινήματος.

Δήμος Νάουσας
Κεντρικής Μακεδονίας- Αναστάσιος Καραμπατζός

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΕ ΧΑΡΗ, ΟΧΙ ΧΡΙΣΜΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ...