Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΝΔ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΩΡΑ Ο Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Η κατάσταση στην ΝΔ στον καλλικρατικό δήμο Αλεξάνδρειας έχει καταντήσει κωμική και την κύρια ευθύνη φέρει ο τομέας αυτοδιοίκησης της Ρηγίλλης που εμφανίζεται αναποφάσιστος και έχει δημιουργήσει ένα άνευ προηγουμένου εσωκομματικό πρόβλημα χωρίς λόγο και αιτία.
Φταίει ο..
Μιχαλολιάκος και ο τομέας αυτοδιοίκησης διότι ενώ γνωρίζει ότι η υποψηφιότητα του Φ. Δημητριάδη υποστηρίζεται από το σύνολο σχεδόν των αυτοδιοικητικών που ανήκουν στην παράταξη και την πλειοψηφία των κομματικών στελεχών της ΝΔ δεν προβαίνει στην ανακοίνωση του χρίσματος ή της στήριξης για λόγους που δεν μπορεί κανείς να ερμηνεύσει.
Φταίει ο Μιχαλολιάκος που ενώ έχει πλήρη γνώση των ικανοτήτων και των δυνατοτήτων του νυν δημάρχου Πλατέος, έχει γνώση των δυνατοτήτων και ικανοτήτων των άλλων ενδιαφερομένων για το χρίσμα δεν λύνει το πρόβλημα με μια απλή, αυτονόητη για την πλειοψηφία των πολιτών ανακοίνωση στήριξης του Φ. Δημητριάδη.
Φταίει ο Μιχαλολιάκος που κωλυσιεργεί και αφήνει τον χρόνο να δουλεύει εις βάρος της ενότητας της ΝΔ και της ευρύτερης παράταξης μη ανακοινώνοντας τον υποψήφιο που θα στηρίξει η ΝΔ ώστε να προλάβει να εκτονωθεί το κλίμα μεταξύ των εσωκομματικών πτερύγων και από κοινού να δώσουν την μάχη του Νοεμβρίου.
Φταίει ο Μιχαλολιάκος που δεχόμενος πιέσεις από διάφορους παράγοντες που αντιδρούν στην επιλογή του Φ. Δημητριάδη κι ενώ γνωρίζει άριστα ότι πρόκειται για μια επιλογή νίκης αυτός παίζει παιχνίδια αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα.
ΠΡΟΤΑΣΗ:
Φρονώ ότι δεν έχει άλλη επιλογή ο Φ. Δημητριάδης και οι συνεργάτες του αν θέλουν να αφουγκρασθούν και να εκφράσουν πιστά τις διαθέσεις της παράταξής τους και του λαού της ΝΔ του καλλικρατικού δήμου της Αλεξάνδρειας.
Η μόνη επιλογή που έχουν είναι να δημοσιοποιήσουν την κάθοδό τους ως δημοτική παράταξη και να καλέσουν τους γραφειοκράτες της Ρηγίλλης να στηρίξουν την προσπάθειά τους.
Το βήμα αυτό θεωρώ ότι είναι επιβεβλημένο πολιτικά αφού είναι κοινός τόπος ότι στο πρόσωπο του Δημητριάδη η ΝΔ πετυχαίνει την μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και οδεύει σε μια εκλογική μάχη με πολλές πιθανότητες νίκης.
Είναι μια κίνηση αυτονόητη, λογική και άκρως πολιτική. Όταν οι ηγεσίες δεν μπορούν να αφουγκραστούν τη λαϊκή θέληση τότε ας την ακολουθήσουν Διαφορετικά, θα είναι κατώτερες των περιστάσεων.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χάρη, αφού δεν θέλουν το Δημητριάδη στη ΝΔ πάρε ένα τηλέφωνο τον Αρχηγό σου τον Τσίπρα να κατέβη με το συνασπισμό για να κάνουμε και καμιά αλλαγή!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ... Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ Η ΝΔ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΡΙΞΕΙΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΠΛΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΟΚΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ...ΞΕΚΟΛΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 11:44 πάς καλά? Θέλεις να φύγουν όλα τα κομματικά λαμόγια πράσινα κόκκινα μπλε και θέλεις για Δήμαρχο Δημητριάδη? Μα αυτούς που δεν θέλεις, κομματόσκυλα τους αποκαλείς και συμφωνώ μαζί σου βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο του Δημητριάδη!! Τώρα για την στήριξη τις ΝΔ σε διαβεβαιώνω ότι θα δοθεί στήριξη αλλά ΟΧΙ σε αποστάτες και στο γυρολόγο Δημητριάδη αλλά στον έντιμο, άφθαρτο από κάθε πλευρά Παναγιώτη Γκυρίνη