Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΟΣ

Από τους δήμους Αλεξάνδρειας και Πλατέος ανακοινώθηκε ότι τα ξημερώματα της Κυριακής θα γίνουν ψεκασμοί σε περιοχές ευθύνης τους και καλούνται οι κάτοικοι να λάβουν τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης.
Οι ανακοινωσεις είναι:
Από το Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 28-08-2010 θα γίνει ο δεύτερος επαναληπτικός ψεκασμός για τη μαζική καταπολέμηση των κουνουπιών, στο πλαίσιο του έκτακτου προγράμματος για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λουτρού του Δήμου Αλεξάνδρειας, καθώς και στις περιοχές "Αμπελοτόπια" και "Άγιος Γεώργιος" του Δήμοτικού Διαμερίσματος Αλεξάνδρειας.
Οι ψεκασμοί θα ξεκινήσουν μετά τις 01:30 π.μ και θα διαρκέσουν ως τις 5:00π.μ.

ΠΛΑΤΥ
Αύριο Σάββατο 28 Αυγούστου 2010 θα γίνει στον Άραχο του Δήμου Πλατέος ο δεύτερος (επαναληπτικός) ψεκασμός στα πλαίσια του έκτακτου προγράμματος μαζικής καταπολέμησης κουνουπιών για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας από τον ιό του Δυτικού Νείλου.
Ο ψεκασμός θα γίνει κατά τις νυχτερινές ώρες με ειδικό ψεκαστικό μηχάνημα που θα περάσει από τους δρόμους του χωριού. Για την ενημέρωση των κατοίκων, αύριο το πρωί θα περάσει από τον Άραχο αυτοκίνητο που θα κάνει μεγάφωνηση σχετικού ηχογραφημένου μηνύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: