Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΠΕΤΑΞΑΝ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

Νέα θεαματική διαμαρτυρία από την Οικολογική Ομάδα Βέροιας έγινε πριν από λίγο με στόχο το γραφείο του Νομάρχη Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδη.
Οι Οικολόγοι της Βέροιας, γνωστοί στο πανελλήνιο για τις αντιδράσεις τους σε θέματα περιβάλλοντος, εκεί όπου η δημόσια διοίκηση χωλαίνει ή κωλλυσιεργεί, ανέδειξαν για ακόμα μια φορά το πρόβλημα της Τάφρου 66 όπου το βράδυ της Κυριακής γέμισε νεκρά ψάρια.
Έτσι λοιπόν,
αφού μάζεψαν δεκάδες νεκρά ψάρια πήγαν σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Νομάρχη που εκείνη την ώρα έδινε συνέντευξη τύπου παρουσία της δημάρχου του Μόρελαντ, και τα απόθεσαν στο γραφείο του διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός ότι βιομηχανίες κονσερβοποίησης διοχέτευσαν ανεπεξέργαστα λύματα στην τάφρο με αποτέλεσμα την θανάτωση των ψαριών.
Ο νομάρχης κάλεσε την αστυνομία η οποία συνέλλαβε τους Οικολόγους και τους οδήγησε στο τμήμα.
Είναι προφανές ότι η ενέργεια αυτή εντάσσεται στις ακτιβιστικές αντιδράσεις και πολιτικές των Ομάδων αυτών που εν τέλει δεν έχουν και άλλα περιθώρια να διαμαρτυρηθούν και να αναδείξουν ένα πρόβλημα που το συγκεκριμένο είναι γνωστό στο πανελλήνιο αλλά δεν βρίσκει λύση εδώ και δεκαετίες λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιούπιιιιιιι

Ανώνυμος είπε...

eytyxos yparxoyn kai aytoi kai oxi oi dhthen oikologoi ths plakas poy mono frou kai aromata einai

Ανώνυμος είπε...

ο νομαρχης λεει οτι δεν υπαρχει πρβλημα με εμας στην ημαθια γιατι δεν ερχεται ενα απογευμα στο ποταμι που βρισκεται πλησιον παλιου σκουπιδοτοπου σαββατοκυριακο να δει ιδιος ομασι την ποτασα ακατεργαστη να τρεχει στο καναλι βαθυ σκουρο καφε και εντονη δυσοδια δεν ξερει ποια εργοστασια δουλευουν παραλληλα του ποταμου δυο ειναι ολο και ολο κοροιδευομαστε οι επειδη ειναι τα ιδια τα κεφαλαια στην αντιπολιτευση της νομαρχιας ημαθιας κοφευει

Ανώνυμος είπε...

πότε να προλάβει να έρθει?
δεν έχει αφήσει εκδήλωση για εκδήλωση και πανηγύρι για πανηγύρι.

Ανώνυμος είπε...

poly swsth h kinhsh twn filwn oikologwn....exoun apolyta thn sthriksh mas

Ανώνυμος είπε...

Βούιξε όλη η Ελλάδα. Εφημερίδες, τηλεοράσεις, ιντερνέτ. Όπου και να κοιτούσες έπεφτες πάνω σαυτό που έκεναν οι οικολόγοι. Να πούμε ότι στο καλό θέλουμε αλλά όταν κάνουν κάτι ο μαθαίνουν οι πάντες. Αν αυτό δεν είναι επιτυχία τι είναι; ΌΛοι μάθανε τι συμβαίνει στην ημαθία με τους πολιτικούς. Αν δεν ήταν τιμωρία αυτό τι ήταν; μπράβο και πάλι μπράβο.
Είναι ζόρικο να μην το βάζεις κάτω και να μην φοβάσαι.

Ανώνυμος είπε...

Lamojo Μοχλα, ακόμα δεν κατάλαβες ότι κάτι κορόιδα σαν εσενα βρίσκει ο τύπος, τους τάζει λαγούς με πετραχήλια και εξασφαλίζει "πλάτες";
Ακόμα ρε Μόχλα;
Κρίμα... σε είχα για ξύπνιο μαγκάκι.
Υ.Γ.
Πάντως, θα περιμένεις μέχρι τα βαθιά γεράματα αν περιμένεις το βόλεμα που σου τάζει ο Αρχι-lamojo.
Koroido Mohla
xe xe xe