Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ι. ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ: ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ


Την κάθοδο της ως υποψήφια δήμαρχος Νάουσας, επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά η Ίλια Ιωσηφίδου και η παράταξη της «Κίνηση Πολιτών για το νέο δήμο Νάουσας», δηλώνοντας ουσιαστικά πως την στήριξη παρέχει η κοινωνία και οι πολίτες και όχι οι μηχανισμοί των Αθηνών.
Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Είναι..
..γνωστή η θέση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ότι τα κόμματα έχουν ρόλο και λόγο στην εκλογή υποψηφίων για τις περιφερειακές και εθνικές εκλογές.
Στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι οι τοπικές κοινωνίες που αποφασίζουν.
Με αυτή τη λογική η επικεφαλής της παράταξής μας Ίλια Ιωσηφίδου- Αποστόλου ζήτησε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, όταν προκήρυξε τις διαδικασίες του, και έθεσε σαν απαράβατη προϋπόθεση την επιλογή του υποψήφιου από προκριματικές εκλογές όπου θα μετείχε είτε το σύνολο των πολιτών είτε οι φίλοι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Σε καμιά περίπτωση δε θα ήμασταν δοτοί υποψήφιοι.
Άλλος υποψήφιος απέρριψε την επιλογή από την κοινωνία, ζήτησε και πήρε τη στήριξη των Αθηνών, δίνοντας ακόμη ένα δείγμα για το πώς αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία και μέσα στο νέο δήμο του Καλλικράτη.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ συνεχίζει τον αγώνα της. Έχει τη στήριξη του λαού, τη συμμετοχή των πολιτών, τη διάθεση για δουλειά των στελεχών της, τις ξεκάθαρες θέσεις της, το εμπνευσμένο πρόγραμμά της.
Έχει τη θέληση και τη δύναμη να αλλάξει σελίδα στο Δήμο, να κάνει επανεκκίνηση.
Η ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και η κοινωνία απαιτούν να πάψουν οι μηχανισμοί να χειρίζονται τις τύχες μας.
Το χρίσμα θα το δώσουν οι ΠΟΛΙΤΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: