Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΑΣΤΗΡΙΚΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΝΔΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.

Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις μέρες στην ευρύτερη περιοχή του Ρουμλουκιού και των Γιαννιτσών σχετικά με τους ψεκασμούς που κάνει το Υπουργείο Υγείας για την καταπολέμηση των κουνουπιών που ενδεχομένως διακινούν ιό του Δυτικού Νείλου.
Τα ξημερώματα της Δευτέρας έγιναν ψεκασμοί στα όρια του δήμου Αλεξάνδρειας και πολλοί είναι οι πολίτες που διαμαρτύρονται ανησυχούντες και κάνουν κριτική στον δήμαρχο Μπ. Γκιόνογλου για το γεγονός ότι δεν είχαν την απαιτούμενη ενημέρωση.
Πρέπει να πούμε ότι...
...η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας ενημερώθηκε από το ΚΕΛΠΝΟ την Κυριακή το πρωί όπως δήλωσε στο ράδιο Αλεξάνδρεια η αντιδήμαρχος Μ. Βουλγαροπούλου και το καθήκον της ήταν να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά. Η αντιδήμαρχος είπε ότι στο χρονικό διάστημα που είχε στην διάθεσή της έκανε τις ενέργειες εκείνες που μπορούσε και δια του ραδιοφωνικού σταθμού και με εποχούμενο αυτοκίνητο ενημέρωσε τους κατοίκους για τον επικείμενο ψεκασμό.
Ωστόσο, η διοίκηση του κ. Γκιόνογλου συνεχίζει να δέχεται κριτική για το θέμα αυτό, εν πολλοίς άδικη αφού δεν είχε άλλα χρονικά περιθώρια να κάνει πιο καλή ενημέρωση προς τους πολίτες.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πλατέος Φ. Δημητριάδης στο δήμο του οποίου θα γίνουν σήμερα ψεκασμοί στα Δ.Δ Κλειδίου και Τρικάλων, είπε στο ράδιο Αλεξάνδρεια ότι ο δήμος του είχε έγκαιρη ενημέρωση από το ΚΕΛΠΝΟ και με τη σειρά του προχώρησε σε εκτενή ενημέρωση των πολιτών και παράλληλα είπε ότι δεν υφίσταται σοβαρός κίνδυνος από την δραστική ουσία του φαρμάκου και το μόνο που πρέπει να κάνουν οι περίοικοι είναι να πάρουν προφυλάξεις για μια ώρα μετά από την διέλευση του ψεκαστικού μηχανήματος.
Σε σχετική ερώτηση για την κριτική που δέχεται ο συνάδελφός του, δήμαρχος Αλεξάνδρειας, είπε ότι αν ο δήμος Αλεξάνδρειας είχε αργοπορημένη ενημέρωση τότε δεν μπορούσε να κάνει και περισσότερα πράγματα από αυτά που έκανε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ. ΦΩΤΗΣ THE TERMINATOR ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

GIA OLA FTAIEI O GIONOGLOU RE PAIDIA? EIPAME EINAI KAKOS DHMARXOS ALLA OXI KAI ETSI

Ανώνυμος είπε...

GIONOGLOY FOR EVER
O KALITEROS DHMARXOS OLON TON EPOXON
MEGALO ERGO
MEGALO ORAMA
MEGALO KEFALAIO GIA TO PASOK