Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ο ΤΣΙΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΥΜΕΛΙΔΗ ΣΤΟΝ ΕΣΔΑ. ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΤΙ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ..


Μετά από παρέλευση δυο καιπλέον μηνών το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας πλήρωσε την κενή θέση του εκπροσώπου του στο ΔΣ του ΕΣΔΑ. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο κ. Τσιάρας, πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας ως ο αντικαταστάτης του κ. Σουμελίδη που παραιτήθηκε.

Ως γνωστόν, ο αντιδήμαρχος Μιχ. Σουμελίδης σε συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΔΑ αναφώνησε "εγώ παραιτούμε, έχω τρια παιδιά και δεν θέλω να πάω φυλακή". Ο αντιδήμαρχος ποτέ δεν εξήγησε τι ακριβώς εννοεί και ούτε ποτέ κλήθηκε από τον εισαγγελέα να πει τι είδε, τι διαπίστωσε στον ΕΣΔΑ και έγκατέλειψε το ΔΣ στο οποίο συμμετείχε.
Να σημειωθεί ότι σε εκείνη τη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΔΑ το θέμα που κυριάρχησε ήταν η υπογραφή της σύμβασης του ΕΣΔΑ με τον εργολάβο κατασκευαστή της ΜΕΑ-ΧΥΤΥ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που είναι η είδηση;
Η Δημοκρατία σε αυτήν την διοίκηση της Βέροιας, είναι απορρίμματα.
Μήπως αυτή, η Δήμαρχος Ουσουτζόγλου, δεν είναι που είπε αυτό που την χαακτηρίζει, πρός τους Δημοτικούς Συμβούλους: "δεν με νοιάζει τι λέτε εσείς. Εγώ θα κάνω ότι νομίζω καλό για τον τόπο". Τότε κυρά μου, τι χρειάζονται τα Δημοτικά Συμβούλια; Μόνη σου περισσεύεις. Διώξε τους όλους. Αυτά το ΠΑΣΟΚ δεν τα βλέπει;
Δεν βλέπει τι τραγικά στελέχη έχει;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ....ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΕΞΕΛΕΓΗ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΟΦΥΛΑΚΑΣ.