Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

VIDEO - Οι φασίστες είναι παντού ίδιοι. Έλληνες και Αλβανοί φασίστες σε συναγωνισμό βλακείας - Είναι επικίνδυνοι εκτός από γραφικοί

Στο Φίερ της Αλβανίας δέκα περίπου φασίστες εθνικιστές αντέδρασαν στην παρουσία στη χώρα τους των Συμμοριτών της Χρυσής Αυγής με αυτόν τον τρόπο. Έντυσαν με...
ελληνικές σημαίες δυο σκύλους και τους έβγαλαν βόλτα στην κεντρική πλατεία μέχρι που πήγε η αστυνομία και τους μάζεψε.
Οι συμμορίτες της Χ.Α πήγαν στην Χειμάρα για να "τιμήσουν" την μνήμη ενός δολοφονηθέντος Χειμαριώτη πριν από τρία χρόνια από Αλβανούς εθνικιστές. Τον Χειμαριώτη Αρ. Γκούμα είχαν σκοτώσει οι εγχώριοι εθνικιστές και πήγαν τώρα να κάνουν σπέκουλα οι δικοί μας εθνικιστές, οι δικοί μας φασίστες.

Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Εκατέρωθεν προκλήσεις και άμα οι φασίστες της περιοχής κυβερνούσαν τις χώρες είναι βέβαιο ότι θα βρισκόμασταν συνεχώς σε εντάσεις και πολέμους. Είναι επικίνδυνοι για την δημόσια υγεία και ασφάλεια οι φασίστες εξ αιτίας και της χαμηλής νοημοσύνης τους.

Χαρακτηριστικό της φωτογραφίας είναι ο φαλακρός Αλβανός που είναι συμμορίτης της ΧΑ αλλά που παρουσιάζεται ως "βορειοηπειρώτης" και ανήκει στον κύκλο του βουλευτή "Κανάρη".

Αυτά συμβαίνουν όταν αφήνει η πολιτεία να κάνουν εξωτερική πολιτική οι φασίστες. Τόσο στην περίπτωση αυτή όσο και στην Φλώρινα που οι συμμορίτες πήγαν και έκαναν παρέλαση βρίζοντας τους Μακεδόνες γείτονες και κάνοντας ελέγχους των εισερχομένων ΙΧ στη χώρα μας.

Η ξεφτίλα στο μεγαλείο της












Δεν υπάρχουν σχόλια: