Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΚΕΕΡΦΑ: «Με τα περίστροφα στα χέρια εισέβαλαν αστυνομικοί στην Πακιστανική Κοινότητα»

Αθήνα, 13-08-2013
«Με τα περίστροφα στα χέρια και χωρίς εισαγγελική εντολή μπήκαν οι αστυνομικοί του Δένδια στα Γραφεία της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος. Η έφοδος έγινε με.... κινητοποίηση τεσσάρων περιπολικών και δέκα μηχανών της ομάδας ΔΙΑΣ. Κατέβασαν δέκα περίπου μετανάστες στο δρόμο αποχώρησαν!
Καταγγέλλουμε την τρομοκρατική επίθεση της ΕΛΑΣ σε βάρος της φωνής υπεράσπισης κάθε κατατρεγμένου μετανάστη. Μετά την χρεοκοπία της ρατσιστικής εκστρατείας που ανέδειξε η εξέγερση στην Αμυγδαλέζα προχωρά σε περισσότερη καταστολή με επιχείρηση σκούπα στην Ομόνοια και βίαιη στάση κατά των κρατουμένων στην Αμυγδαλέζα αλλά και των εξεγερμένων.
Η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος ετοίμαζε εκείνη την ώρα την ετήσια αυριανή γιορτή της που θα γίνει στην Πλατεία Κουμουνδούρου το απόγευμα».

«Με τις οδηγίες του Γκουανταναμάρχη Δένδια οι αστυνομικοί συνεχιζουν τους βασανισμούς στην Αμυγδαλέζα»

«Κρατούμενος στην Αμυγδαλέζα μετά από επίσκεψη δικηγόρου και του συγγενή του χθές χτυπήθηκε από αστυνομικούς. Του είπαν "αυτά θα πάθουν όσοι μιλάνε για το τι γίνεται στη Αμυγδαλέζα". Το Γκουαντάναμο του Δένδια εκδικείται τους εξεγερμένους με βασανισμούς και ελάχιστο προαυλισμό.
Η δικαστική παρωδία κατά της εξέγερσης στην Αμυγδαλέζα ξετυλίγεται στην Ευελπίδων. Η προανάκριση δεν παραπέμπει αρκετούς παραδεχόμενη ουσιαστικά ότι οι «συλλήψεις» έγιναν από το σωρό. Άλλωστε οι αστυνομικοί είχαν εγκαταλείψει ομαδικά το φλεγόμενο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Πως εντόπισαν άραγε τους συλληφθέντες;
Με τη βάρβαρη μεταχείριση των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα σε όλους ότι θα σκληρύνει τή στάση της απέναντι σε όποιον αντιστέκεται στην πολιτική των Μνημονίων, των απολύσεων, των κλεισιμάτων σχολείων και νοσοκομείων.
Είναι ώρα να βάλουμε τέλος στη ρατσιστική εκστρατεία Δένδια που νομίζει ότι μπορεί να εφαρμόζει τις φιλοναζιστικές του μεθόδους και να καλύπτει κάθε βία της Αστυνομίας. Να θάψουμε το ρατσιστικό εργαλείο ψεμάτων χρησιμοποιούν οι κυβερνώντες και οι ακροδεξιοί φίλοι τους που για να περάσουν τα Μνημόνια και οι πολιτικές της ΕΕ.
Να απαιτήσουμε το κλείσιμο των κολαστηρίων στρατοπέδων συγκέντρωσης με αρχή από το ελληνικό Γκουαντάναμο στην Αμυγδαλέζα. Απαιτούμε να σταματήσουν οι διώξεις και οι βασανισμοί στην Αμυγδαλέζα».
 
ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΚΕΕΡΦΑ - ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: