Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

VIDEO - O Tατσόπουλος υπέρ της συνεργασίας με τη ΝΔ για να αντιμετωπιστεί η Συμμορία!!! Πότε θα σταματήσουν οι ανοησίες;

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφής. Προτείνει κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για να μη γίνει πρώτη δύναμη η Χρυσή Αυγή. Βέβαια, θέτει ως προϋπόθεση να συμβεί ένα αριστερό κυβερνητικό μέτωπο αλλά αν δεν προκύψει αυτό τότε να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ για να...
ανακόψει την άνοδο της Συμμορίας. Καλεί να αλλάξει μυαλά και η ΝΔ για να μη δει την Χ.Α στην εξουσία.

Δεν ξέρω το πόσο σοβαροί είναι αυτοί που τον ψήφισαν αλλά δεν παύει να είναι ένας εκ των 72 πλέον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ένας εκ των πλέον προβεβλημένων. Την κατάσταση δε σώζει ο Σκουρλέτης που στην προηγούμενη εμφάνιση του Τατσόπουλου είπε ότι όλα αυτά είναι "ανοησίες".
Πολύ σωστά είπε αλλά οι "ανοησίες" επιμένουν και δημιουργούν κλίμα μεταξύ των ψηφοφόρων. Ένα κλίμα που δείχνει πανικό, που κάνει τους φασίστες να χαίρονται με την βεβαιότητα του Τατσόπουλου ότι "έρχονται", ότι είναι προ των πυλών.

Μα, καλά. Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες αηδίες και να μη σηκώνονται οι πέτρες;

Να τον χαίρονται.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν όλοι εσείς του λεγόμενου Δημοκρατικού τόξου –τρομάρα σας – έχετε πολύ καλαμπούρι !!!! Και με διάβολο να συνεργασθείσα, ο κόσμος την Χρυσή Αυγή θα την υπερψηφίσει!!! Όχι τόσο γιατί πιστεύει αυτά που λέει, αλλά για να εκδικηθεί όλους εσάς που την φέρατε σε αυτή την κατάσταση. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τι είναι ? όλο το βαθύ ΠΑΣΟΚ όλα τα λαμόγια, τι έλεγε στην αρχή ? τι λέει τώρα? Καμία σχέση!!!! Ξανά ζεσταμένο φαγητό από συνταγή Αμερικάνικου τσελεμεντέ δεν θα φάει ο λαός!!!!!