Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

VIDEO- Πιο βλάκας πεθαίνεις; Ένας φασίστας στην παραλία εναντίον μεταναστών- 3 γυναίκες εναντίον του

Στο βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένας φασίστας, ένας ακόμα φασίστας, που ευτυχώς είναι γραφικός και το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει το κομμάτι του στους άλλους ασπόνδυλους φίλους του, επιτίθεται λεκτικά σε μετανάστες σε μια παραλία.
Ο φασίστας καταγράφει την επίθεση και μάλιστα στο τέλος καταγράφει και την αντίδραση τριών...
γυναικών εναντίον του. Ο φασίστας που θα πρέπει να έγινε καταγέλαστος από τα άλλα ασπόνδυλα για την "ατολμία" του και ότι μόνο λόγια ήταν και καμιά πράξη είναι ακόμα ένα τυπικό δείγμα ελληναρά που βρίσκεται σε παραλήρημα. Εύκολα μπορεί να γίνει επικίνδυνος αφού η δικαιοσύνη εθελοτυφλεί και δεν τον μπουζουριάζει.
Βλέπετε, τόσο η δικαιοσύνη όσο και η αστυνομία έχουν άλλες δουλειές. Να βασανίζουν τους έγκλειστους μετανάστες στην Αμυγδαλέζα. Με "πταίσματα" θα ασχολείται τώρα...



2 σχόλια:

John Tsous είπε...

Όλοι οι Ελληναράδες κόπτονται για τους μετανάστες. Δεν είδα όμως κανέναν να κυνηγήσει τους μεγαλεμπόρους.. Αυτούς που στέλνουν τους φουκαράδες τους μετανάστες να πουλήσουν το παράνομο και λαθραίο εμπόρευμα με αντάλλαγμα μια στέγη κι ένα κομμάτι ψωμί.. Όξω ρε!!! Πουστάρες φασίστακια και ταγματασφαλίτες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ευγενεια σκαβωνει φιλε αγνωστε ,αλλωστε η Βια γεννα Βια δεν θελεις τετοια κοινωνια!!Μπορει ο κ Ελληναρας η κατα αλλους ο ακατανομαστος να ειναι λαθος με επιχειρηματα τον "βαζεις" στη θεση του αλλιως οι αλλοι θα τον κανουν ηρωα