Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΠΑΤΡΑ - Οι φασίστες έδειραν 17χρονο - Τι άραγε περιμένουμε;

Πάτρα: Απίστευτο! Χτύπησαν ανελέητα νεαρό στο κέντρο της πόλης επειδή είχε μακριά μαλλιά και φορούσε μαύρα!  Ο ίδιος καταγγέλλει στη μήνυση που υπέβαλε οτι επρόκειτο για μέλη της Χρυσής ΑυγήςΤα ασπόνδυλα έχουν αποθρασυνθεί εντελώς και με την κάλυψη της αστυνομίας στην οποία έχουν διεισδύσει και διατηρούν σχέσεις στενής συνεργασίας και ..κατονόησης. Οι φασίστες στην Πάτρα επιτέθηκαν σε νεαρό και τον ξυλοκόπησαν. Ο 17χρονος έκανε μήνυση και...
με την παράσταση του δικηγορικού συλλόγου της πόλης θα αναζητήσει την τιμωρία των ενόχων. Είναι φανερό ότι πρέπει να αναλάβει δράση όλη η Αριστερά και να καθαρίσει τους δρόμους. Το θέμα είναι απλό, μαζική αντιφασιστική δράση και τα φασιστοειδή θα κρυφτούν στις τρύπες τους



Το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα www.thebest.gr είναι το ακόλουθο:


Απίστευτο περιστατικό στο κέντρο της Πάτρας. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει σε μήνυση που υπέβαλε στην αστυνομία ο 17χρονος γιος γνωστού δικηγόρου της Πάτρας, το βράδυ της Τετάρτης κοντά στην εκκλησία της Παντάνασσας, δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων που εκτιμά ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής βάσει των διακριτικών που έφεραν.

Ο νεαρός κατευθύνονταν πεζός προς την οδό Γεροκωστοπούλου όταν τα τρία άτομα τον σταμάτησαν και του ζήτησαν να τους επιδείξει την ταυτότητά του. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος όταν τους είπε οτι δεν είχε μαζί του την ταυτότητά του άρχισαν να τον χτυπούν και να τον εξυβρίζουν.Αφού τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα τον παράτησαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.
Ο 17χρονος εξετάστηκε από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα και διαπιστώθηκαν τραύματα στο σαγόνι και άλλα μέρη του προσώπου του αλλά και στο σώμα του. Χθες το πρωί υπεβλήθη μήνυση στην Αστυνομία ενώ παρέμβαση για το θέμα έκανε και ο δικηγορικός σύλλογος Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: