Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Να δώσει πίσω τα 5χιλιάρικα στη Συμμορία ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - Ο ...φιλόζωος αρχιφασίστας

Βρισκόμαστε σε νέο κύκλο συζητήσεων για το ποια θα πρέπει να είναι η στάση φορέων, πολιτών και κομμάτων απέναντι στη ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής όταν αυτή επιχειρεί να παρέμβει και να βοηθήσει με χρήματα τη δράση της. Αφορμή η δωρεά που έκανε ο Μιχαλολιάκος στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ ανταποκρινόμενος στην έκκληση της οργάνωσης για...
οικονομική ενίσχυση αφού το ταμείο του είναι άδειο.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ πήρε τα πέντε χιλιάρικα από τον ναζιστή γιατί τα είχε ανάγκη. Σε τι άραγε τον διαφοροποιεί από έναν εξαθλιωμένο εργάτη που πεινασμένος πάει και οργανώνεται στη Συμμορία και για να πάψει να είναι νηστικός και να πεινάνε τα παιδιά του οργανώνεται στα τάγματα εφόδου και βγαίνει να μαχαιρώνει μετανάστες και κομμουνιστές; Σε τίποτα. Να μην πω ότι η στάση του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έχει μεγαλύτερη απαξία διότι πρόκειται για μια οργάνωση με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και που είναι βέβαιον ότι θα χρησιμοποιηθεί από την Συμμορία για να ..αποδαιμονοποιηθεί στις συνειδήσεις των πολιτών.

Είναι προφανές ότι ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ επιτελεί έργο και μάλιστα πολύ σπουδαίο. Όσοι έχουν επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του και ενημερώθηκαν για την πολυετή δράση του θα συμφωνήσουν ότι πρέπει να συνεχίσει το έργο του. Ωστόσο, η όποια οικονομική ανέχεια ή δυσανεξία δεν σε οδηγεί απευθείας στις αγκαλιές των Συμμοριτών που μέσω της ιστοσελίδας τους εμφανίζουν τον αρχιναζιστή ως ..φιλόζωο διότι έχει στο σπίτι του δυο αδέσποτα. Έλεος δηλαδή.

Αν υπάρχει, έστω και τώρα, στοιχειώδης ευθιξία και λειτουργούν τα αισθητήρια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα πρέπει να επιστραφούν τα χρήματα στους Φασίστες της Συμμορίας. Η ζημιά που κάνουν στην οργάνωσή τους οι υπεύθυνοι του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ είναι πολύ μεγαλύτερη από τα πέντε χιλιάρικα που πήραν από τον αρχιφασίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: