Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Το ΚΚΕ Λάρισας για την συγκέντρωση της Συμμορίας στους Γόννους

Να γυρίσουν την πλάτη στη φασιστική Χρυσή Αυγή καλεί τους εργαζόμενους, τους μικρούς αγρότες και ΕΒΕ, τους νέους και τις γυναίκες η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, με αφορμή την πρόσφατη συγκέντρωση μεταφερόμενων ροπαλοφόρων της Χρυσής Αυγής στους...
Γόννους.
 
Όπως καταγγέλλει η ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ, στη συγκέντρωση, πέρα από τις δημαγωγικές κορόνες τους, που έχουν στόχο να κρύψουν τη βαθιά αντιλαϊκή πολιτική και τον εγκληματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής, εκστόμισαν συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και φασιστικά συνθήματα, δείχνοντας καθαρά ότι σαν υπηρέτης του καπιταλιστικού συστήματος, εκείνο που τους τρομάζει και εχθρεύονται είναι το ΚΚΕ, που με συνέπεια αντιπαλεύει το εκμεταλλευτικό σύστημα και όσους το υπηρετούν.
 
Ολόκληρη η ανακοίνωση επισημαίνει:
«Πριν λίγες ημέρες οι πολιτικοί απόγονοι του δικτάτορα Μεταξά, των βασανιστών της χούντας και της Μακρονήσου, τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησαν στους Γόννους συγκέντρωση μεταφερόμενων ροπαλοφόρων μελών της από τη Λάρισα, σε μια προσπάθεια επίδειξης δύναμης, σε ένα χωριό που μετρά πολλά θύματα από τους Γερμανο-ιταλούς φασίστες την περίοδο 1940-44 και τους ντόπιους φασίστες συνεργάτες τους.
Στη συγκέντρωση αυτή, πέρα από τις δημαγωγικές κορόνες τους, που έχουν στόχο να κρύψουν τη βαθιά αντιλαϊκή πολιτική και τον εγκληματικό ρόλο της Χρυσής Αυγής, εκστόμισαν συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς για μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και φασιστικά συνθήματα, δείχνοντας καθαρά ότι σαν υπηρέτης του καπιταλιστικού συστήματος, εκείνο που τους τρομάζει και εχθρεύονται είναι το ΚΚΕ, που με συνέπεια αντιπαλεύει το εκμεταλλευτικό σύστημα και όσους το υπηρετούν, όπως και η Χρυσή Αυγή.
Η φασιστική Χρυσή Αυγή είναι η πιο αντιδραστική επιλογή και το καλύτερο στήριγμα του απάνθρωπου καπιταλιστικού συστήματος, για να το χρησιμοποιήσει σε βάρος του εργατικού λαϊκού κινήματος και των κομμουνιστών και γι’ αυτό και την στηρίζει όχι μόνο πολιτικά, αλλά και οικονομικά και με τον κρατικό μηχανισμό.
  • Η Χρυσή Αυγή έχει ζητήσει κι άλλα προνόμια για τους εφοπλιστές, τα οποία θα τα πληρώσουν οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά. Στηρίζει στην ουσία τις αντιλαϊκές πολιτικές, παρά τις δημαγωγίες της. Ο λαός θέλουν να είναι καθηλωμένος, με το ξεροκόμματο της ανέχειας για "παρηγοριά".
  • Αναπτύσσει σύγχρονο δουλεμπόριο, με προσπάθειες εύρεσης φτηνών, δίχως δικαιώματα, εργατικών χεριών για τη μεγαλοεργοδοσία σε πρόσκαιρες, εποχιακές δουλειές, στο όνομα δήθεν να είναι Έλληνες (και εδώ λάδι βγάζουν το σύστημα).
  • Δεν έβγαλαν ποτέ "κιχ" για την ΕΕ και τις αντιλαϊκές συνθήκες που έχει επιβάλει, για το ΝΑΤΟ.
  • Εκφράζει απάνθρωπο μίσος ενάντια στους ξένους εργάτες που εκδηλώνεται συχνά με ξυλοδαρμούς και δολοφονικές επιθέσεις εναντίον τους, όχι όμως και στα αφεντικά τους που μπορεί να έχουν άλλο χρώμα.
  • Πολλά από τα μέλη της Χρυσής Αυγής σχετίζονται με τραμπούκικες ενέργειες, κυκλώματα της νύχτας και του υποκόσμου, είναι άτομα του κοινού ποινικού δικαίου που βαρύνονται με μια σειρά βρώμικες ενέργειες, αλλά και καταδίκες, παίζουν το ρόλο του χαφιέ και συνεργάζονται με τις αρχές ασφαλείας.
Οι υμνητές του Χίτλερ προσπαθούν να λερώσουν με τις βρωμιές τους το ΚΚΕ και τα στελέχη του, γιατί το φοβούνται. Όμως δεν θα τα καταφέρουν, όπως και οι πολιτικοί τους πρόγονοι. Τα προβληματικό θα ήταν να παινεύουν το ΚΚΕ και τα μέλη του. Το ΚΚΕ δεν φοβάται τα φασιστοειδή, ούτε περιμένει εύσημα απ’ αυτά.
Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ κερδίζουν το κύρος τους με την ασίγαστη δράση τους στους λαϊκούς αγώνες, στα συνδικάτα, στους αγροτικούς συλλόγους, στις Λαϊκές Επιτροπές, στα σχολεία και στις σχολές, στους χώρους δουλειάς, στην οργάνωση των αγώνων όχι μόνο για την υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά και στον αγώνα για τη ριζική αλλαγή της κοινωνίας, χωρίς να σκέφτονται θυσίες και κόπους.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους μικρούς αγρότες και ΕΒΕ, τους νέους και τις γυναίκες να γυρίζουν την πλάτη στη φασιστική Χρυσή Αυγή, γιατί είναι εχθρός τους και ας τους χτυπά σήμερα την πλάτη για να τους ξεγελάσει. Καμιά εμπιστοσύνη στη Χρυσή Αυγή, να μην τους επιτρέψουμε να μολύνουν με το δηλητήριο του φασισμού, του αντικομουνισμού και του ρατσισμού τη νεολαία.
Έχεις πείρα και μνήμη, απομόνωσέ τους».
 
πηγή: 902

Δεν υπάρχουν σχόλια: