Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Δ. Χατζησωκράτης- Ως 15 χιλιάδες απολύσεις είναι καλά, διαφωνούμε αν γίνουν περισσότερες- ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ

Ξεκάθαρα κατά του ενδεχόμενου νέων απολύσεων στο Δημόσιο τάσσεται ο υπεύθυνος προγράμματος της ΔΗΜΑΡ στη συνέντευξή του στην Κ.Ε. Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης λέει «όχι» σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ενώ χαρακτηρίζει «αρνητική εξέλιξη» για την οικονομία και την κοινωνία την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην...
Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης απαντά αρνητικά στο προσκλητήριο Τσίπρα για μια κυβέρνηση της Αριστεράς σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί "αντιμεταρρυθμιστικές και λαϊκιστικές" θέσεις και τονίζοντας ότι δεν ενδιαφέρει τη ΔΗΜΑΡ ένα κάλεσμα "που θα οδηγεί σε ατραπούς όπου η παραμονή της χώρας στην Ε.Ε. και στο ευρώ θα τίθενται σε διακινδύνευση".
Κληθείς να σχολιάσει το ενδεχόμενο νέων απολύσεων στο δημόσιο τομέα, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης τονίζει ότι η ΔΗΜΑΡ είχε αποδεχθεί τις 15.000 απομακρύνσεις που ζήτησε η τρόικα για την αποδέσμευση της δόσης με την αναθεώρηση του Μνημονίου τον Μάιο 2013 και συγχρόνως αποδέχθηκε το κόστος αλλά δεν μπορεί να δεχθεί καμία άλλη απόλυση και σημειώνει χαρακτηριστικά: "οι ίδιοι που μας κατήγγελλαν τότε για το ενδιαφέρον μας για τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, μας καταγγέλλουν και σήμερα που είμαστε αντίθετοι στις αθρόες απολύσεις στο δημόσιο τομέα".

πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: