Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΣΕ ΓΡΑΜΜΟ-ΒΙΤΣΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Για μια ακόμη χρονιά οι γνωστοί ακραίοι κύκλοι των Ενόπλων Δυνάμεων, τα ανδρείκελα της ΝΔ στον Στρατό που φέρνουν τον κομματικό έλεγχο, την χειραγώγηση και την εξάρτηση του μόνιμου προσωπικού, σπέρνουν το εθνικιστικό μίσος και καλλιεργούν κλίμα εμφυλίου, διεκδικώντας να πάρουν ρεβάνς. Αγαστή συνεργασία συναντούν στο ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής.
 
Βλέπεις, αυτοί που... έλειψαν από την Λαϊκή Αντίσταση στην Κατοχή, οι συνεργάτες των φασιστών κατακτητών, οι γερμανοντυμένοι σφαγείς αθώων αμάχων στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των κατοχικών δυνάμεων, ντύθηκαν εθνικόφρονες, πληρώθηκαν και "βάρεσαν προσοχή" σε Βασιλιά, Άγγλους και Αμερικάνους ιμπεριαλιστές για να ΣΥΝΤΡΊΨΟΥΝ τα απελευθερωτικά οράματα του αγωνιζόμενου λαού, να επιβάλλουν το Νόμο και την Τάξη των κουκουλοφόρων καταδοτών-των μαυραγοριτών-των πρακτόρων-των επιχειρηματιών που δούλεψαν με τους ΝΑΖΙ και του Ψυχρού Πολέμου.
 
Θα έλεγε κανείς ότι μας γυρνούν στο παρελθόν.
Όχι στο παρόν και μέλλον της άγριας ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ μας αλυσοδένουν.
Βλέπεις αυτοί, συνεργάτες των Υπουργών Εθνικής Άμυνας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, έκαναν τα πάντα για να τσακιστεί ο συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις αφήνοντας το προσωπικό να τσακιστεί στην ανέχεια και να αυτοκτονεί λόγω των οικονομικών αδιεξόδων.
 
ΠΡΟΕΧΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ
Αυτό απαιτεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός, καθώς επιφυλάσσει ρόλο καταστολής κοινωνικών κινημάτων στον Στρατό, ως συνέχεια των πογκρόμ κατά μεταναστών, της επιστράτευσης των αγωνιζόμενων εργαζομένων, της κατάλυσης του Πανεπιστημιακού Ασύλου και της πάταξης κάθε αμφισβήτησης.
 
Είναι οι ίδιοι που χειροκροτούν τις νέες Μεγάλες Ιδέες του αστικού κόσμου για κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο και ονειρεύονται πετρέλαια και φυσικό αέριο. Για αυτό συνεργάζονται με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, μετατρέπουν τη χώρα στο μεγαλύτερο ιμπεριαλιστικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
 
ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
 
Για τον κόσμο της εργασίας η ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής, των Μνημονίων, του Ολοκληρωτισμού και των Πολεμικών τυχοδιωκτισμών είναι μονόδρομος.
Η επαναστατική διεκδίκηση ενός παρόντος και μέλλοντος αξιοπρέπειας, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση φαντάζει πιο αναγκαία από ποτέ.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι Πορνες κλαινε το κλεισιμο των Μπουρδελωμ