Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Άγγ. Χάγιος- Το Κίνημα πρέπει να οργανώσει την "Λαϊκή Εργατική Αυτοάμυνα" - ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ


Ο Άγγελος Χάγιος, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ είναι ξεκάθαρος, είναι σαφής και ως γνήσιος κομμουνιστής δεν διστάζει. Προτείνει το αυτονόητο: Οι καιροί απαιτούν να οργανώσει το Κίνημα την άμυνά του απέναντι στην κρατική τρομοκρατία, στην βία των φασιστικών ομάδων. "Πρέπει να οργανώσουμε την...
Εργατική Λαϊκή Αυτοάμυνα", είπε στην Ζαγορά Πηλίου στις 31 Ιουλίου μιλώντας στην εκδήλωση που διοργάνωσαν στην πλατεία του χωριού οι νεολαίοι της Κομμουνιστικής Απελευθέρωσης (νΚΑ).


Η πρότασή του είναι η πρώτη δημόσια (εξ όσων γνωρίζω) ενός στελέχους της κομμουνιστικής Αριστεράς, ενός στελέχους με ξεκάθαρη διαδρομή, που έχει να κάνει με "πρακτικά" προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κίνημα από την κρατική βία και την βία των φασιστικών ταγμάτων εφόδου της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.

Ο Χάγιος είπε το αυτονόητο. Εγώ το ερμηνεύω ότι πρέπει να οργανωθεί το λαϊκό Κίνημα κατά τόπους με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορέσει να δώσει τη μάχη στο δρόμο τόσο με τους ΜΑΤατζήδες όσο και με τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής.
Ο νοών νοείτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: