Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

VIDEO- Νεκρός ο 18χρονος που πήδηξε από τρόλεϊ για να αποφύγει τον έλεγχο

Έχασε τη ζωή του ο 18χρονος που πήδηξε από το τρόλεϊ κατά τη διάρκεια έλεγχου εισιτηρίων, το βράδυ της Τρίτης λίγο πριν τις 10.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 18χρονος....
επιβιβάστηκε στο τρόλεϊ από τη στάση του Αγίου Αντωνίου με κατεύθυνση προς Ανθούπολη. Μία στάση αργότερα, μπήκε στο τρόλεϊ ένας ελεγκτής και κατευθύνθηκε προς τον νεαρό ζητώντας του το εισιτήριο. Μαρτυρίες λένε οτι, ο νεαρός πάτησε το μπουτόν κινδύνου και στην προσπάθειά του να διαφύγει χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι του.

Ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα και στη συνέχεια στο Γενικό Κρατικό Αθηνών, όπου και ξεψύχησε σήμερα το πρωί.

Η αστυνομία έχει συλλάβει και ανακρίνει τον οδηγό και τον ελεγκτή του λεωφορείου στο τμήμα τροχαίας Περιστερίου, καθώς το περιστατικό έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Επιβάτες και περαστικοί τα έβαλαν με τον ελεγκτή ενώ ένας από τους επιβαίνοντες ήρθε στα χέρια μαζί του. Οπως αναφέρει και το eurospy που δημοσιεύει το παρακάτω βίντεο, μία κοπέλα, που καθόταν στο πεζοδρόμιο σε κατάσταση «αμόκ» μη μπορώντας να πιστέψει τι συνέβη λίγα λεπτά πριν, σηκώθηκε και εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι νερό προς τον ελεγκτή λέγοντάς του «Σε ακούω τόση ώρα πάνω από το κεφάλι μου. Πήρες τη ζωή του παιδιού το καταλαβαίνεις;» Ο ελεγκτής ζήτησε να πάει αυτόφωρο η κοπέλα ενώ κάποιοι επιβάτες απευθυνόμενοι στον οδηγό και τον ελεγκτή λένε «Να δούμε πως θα κοιμάστε τα βράδια».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΑΥΤΟ