Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Δικαστική δίωξη εις βάρος του Π. Κωνσταντίνου - Ανακοίνωση, κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ, ΤΡΙΤΗ 27/8, 7μμ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 50
-NA ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
-ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ
 
Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι μια χρεοκοπημένη συμμορία φίλων του...
επιχειρηματικού κόσμου που επιχειρεί να επιβάλει τις μαζικές απολύσεις στο δημόσιο, τα κλεισίματα νοσοκομείων, σχολείων, δημοτικών υπηρεσιών, της ΕΡΤ. Τα στελέχη της ταξιδεύουν με τα τζέτ των επιχειρηματιών για να πάνε στις βίλες τους την ώρα που ένα νέο παιδί χάνει τη ζωή του γιατί δεν έχει λεφτά για ένα εισιτήριο λεωφορείου!
 
Είναι μια κυβέρνηση που για να αποπροσανατολίσει για το ποιός φταίει για την φτώχεια που σπέρνουν τα μέτρα της, τα φορτώνει όλα στους μετανάστες αλλά και στην αριστερά και τα κινήματα που συγκρούονται με το ρατσισμό και την φασιστική απειλή.
 
Η ρατσιστική πολιτική δέχτηκε πλήγματα με κορύφωση την εξέγερση των μεταναστών στην Αμυγδαλέζα. Πέρισυ ο Δένδιας παρίστανε ότι προσφέρει φιλοξενία με το Ξένιο Δία και ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και την απασχόληση με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Φέτος οι κινητοποιήσεις στα στρατόπεδα συγκέντρωσης με τις μαζικές απεργίες πείνας έδειξαν ότι είναι κολαστήρια αλλά η αντίσταση είναι γενικευμένη. Οι κινητοποιήσεις για ιθαγένεια για όλα τα παιδιά ανέδειξαν ότι η αντίσταση έχει πλατειά στήριξη. Η εξέγερση μεταναστών στη Μανωλάδα κατά των δολοφονικών επιθέσεων των μπράβων των αφεντικών έφερε στο προσκήνιο την αντίσταση των εργαζόμενων μεταναστών στις πιο άγριες συνθήκες εκμετάλλευσης. Οι μαζικές αντιφασιστικές κινητοποιήσεις κατά της Χρυσής Αυγής αλλά και της Αστυνομίας που τις έκανε πλάτες στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις έκαναν κουρέλι την προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλει τα σχέδια της για «ανακατάληψη των πόλεων». Τώρα κλιμακώνει με επιχειρήσεις κατά των φοιτητών στα πανεπιστήμια αλλά και εισβολές σε καταλήψεις ελεύθερων αυτοδιαχειριζόμενων χώρων.
 
Τώρα ο Δένδιας μπροστά στην αποτυχία του να επιβάλει το τρόμο και την σιωπή νεκροταφείου επιχειρεί να κλιμακώσει τη ρατσιστική επίθεση και την καταστολή τόσο κατά των μεταναστών όσο και του κινήματος συμπαράστασης. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης η ποινικοποίηση του πρόσφυγα παίρνει πρωτοφανείς διαστάσεις με την ανακοίνωση ότι παρατείνεται η φυλάκιση στους 18 μήνες! Το να είσαι πρόσφυγας γίνεται έγκλημα! Το να βομβαρδίζεις μαζί με το ΝΑΤΟ τις χώρες από όπου φεύγουν είναι για την κυβέρνηση «απελευθέρωση και ανθρωπισμός.»
 
Την ίδια ώρα με εντολή των υπηρεσιών Κρατικής Ασφάλειας ξεκίνησε η δίωξη κατά της ΚΕΕΡΦΑ και του συντονιστή της Πέτρου Κωνσταντίνου με πρόσχημα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της κίνησης για τις εκτελέσεις των αλβανών δραπετών από την ΕΛΑΣ. Μάλιστα, το μόνο έγγραφο που συνόδευε την δίωξη του Δένδια κατά του συντονιστή της ΚΕΕΡΦΑ ήταν ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής που παραπληροφορούσε και λασπολογούσε ασύστολα με το γνωστό γκαιμπελικό τρόπο της συμμορία των νεοναζί.Καλείται σε απολογία την Τετάρτη 28 Αυγούστου.
 
H επίθεση κατά της ΚΕΕΡΦΑ και του συντονιστή της τις ίδιες μέρες όπου φασίστες γράφουν συνθήματα και απειλούν «Πέτρο θα πεθάνεις» δείχνει το πανικό της κυβέρνησης μπροστά στις πρωτοβουλίες της κίνησης αλλά και ολόκληρου του αντιφασιστικού κινήματος που έχει μαζική στήριξη. Στοχεύουν στη φίμωση και τη λογοκρισία σε βάρος της ΚΕΕΡΦΑ.
Είναι ώρα όλοι εμείς που αντιστεκόμαστε στις πολιτικές των μνημονίων,τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις, στις επιστρατεύσεις και τη καταστολή των δημοκρατικών ελευθεριών, οι εργαζόμενοι που ετοιμάζονται στα νοσοκομεία, τα σχολεία να δώσουν τη μάχη κατά των κλεισιμάτων να βρεθούμε ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ με το κόσμο που έδωσε μάχες στις γειτονιές ενάντια στους φασίστες, που στήριξε τους μετανάστες ενάντια στα βασανιστήρια στα Αστυνομικά Τμήματα και τις Αμυγδαλέζες για να ξηλώσουμε τη χρεοκοπημένη πολιτική των Μνημονίων και του ρατσισμού, την πολιτική που κάνει πλάτες στη νεοναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.
 
Σας καλούμε να στηρίξετε την ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 5 και 6 Οκτώβρη στην Αθήνα με την Πανελλαδική Συνέλευση αντίστασης στο φασισμό και το ρατσισμό αλλά και τη Διεθνή Συνάντηση εκπροσώπων του αντιφασιστικού κινήματος. Δεν θα περάσουν ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Ευρώπη!
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ:
 
-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
 
-ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ FRONTEX
 
-ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑΣ
 
-ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ
 
-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
 
-ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: