Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ


της Άλμα

Η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη,ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα του δήμου Αλεξάνδρειας (ημερίδες,συζητήσεις για επίκαιρα αγροτικά θέματα) έχει καλέσει σε ανοικτή σύσκεψη για θέματα αγροτικής ανάπτυξης ως κύριο ομιλητή, (και ελπίζουμε, όχι μόνο από καθ'έδρας),....
τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκανδαλίδη. Η ανοικτή σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 05:00 το απόγευμα, στην αίθουσα Θεάτρου της Αντωνιαδείου Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Δήμου Βέροιας που βρίσκεται στην οδό Κ. Αντωνιάδη 19 στη Βέροια. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τα συμπεράσματα της σύσκεψης,αρκεί να μην εξαντλούνται σε ευχολόγια,κυβερνητικές υπόσχεσεις μπόλικων "θα",χάιδεμα αυτιών,χτυπήματα πλάτης,χειραψίες,προσπάθεια μετριασμού της λαϊκής δυσαρέσκειας και ευκαιρία προβολής κάθε είδους και εμβέλειας στελεχών,βουλευτών και παρατρεχάμενων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μπράβο, να ακουστούν τα προβλήματα, τα αιτήματα κλπ να τα μεταφέρει ο άνθρωπος στην τρόικα και να ελπίσουμε να μας λυπηθούν.