Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΝΑ ΛΑΜΠΙΡΗ:ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ

της Άλμα

Οργίζονται οι πασόκοι της εξουσίας και της καρέκλας όταν τους “πετάνε” έξω οι συνάδελφοί τους που τους θεωρούν ξεπουλημένους. Αυτό συνέβη με τη Λαμπίρη προϊσταμένη Φυσικής Αγωγής Ημαθίας, και τους συναδέλφους της της ΕΛΜΕ και προσπαθεί να τους υποδείξει συμπεριφορές εγκαλώντας τους για αντισυναδελφική συμπεριφορά και να τους κάνει οργανωτικά μαθήματα.

Οι συνάδελφοί της όμως και ξέρουν και θυμούνται όσα εκείνη έλεγε πριν απο λίγους μήνες σε ημερίδα όταν μόλις είχε αναλάβει προϊσταμένη. Εάν δεν θυμάται η ίδια να της πούμε ότι έλεγε: “Το ενδεχόμενο διάλυσης των ΤΑΔ, θα είχε αρνητικές επιπτώσεις τόσο στους μαθητές και τους γονείς τους, όσο και στους εκπαιδευτικούς και στη λειτουργία των σχολείων γενικότερα.”
Μετά τις αποφάσεις για κλεισιμο των αθλητικών σχολείων, το έκανε γαργάρα και στην τωρινή της συνέντευξή λέει:«Ο θεσμός δημιουργήθηκε με στόχο την διευκόλυνση των μαθητών – αθλητών. Τα τελευταία χρόνια όμως γινόταν σπατάλη. ...Στόχος του Υπουργείου είναι να κάνει έναν εξορθολογισμό της λειτουργίας αυτών των σχολείων”.
Επιτέλους κ. Λαμπίρη αποφασίστε. Ή θα έχετε δική σας άποψη και θα την υπερασπίζεστε με κίνδυνο να χάσετε την καρέκλα σας. Ή θα είστε φερέφωνο της κυβέρνησή σας.


Μάλλον όμως η κ. Λαμπίρη συνηθίζει τις αλλαγές πλεύσης ανάλογα με τις κυβερνητκές επιταγές. Τις θυμίζουμε ότι πριν περίπου ένα χρόνο διαρρύγνυε τα ιμάτιά της εναντίον του Καλλικράτη λέγοντας ότι οι συγχωριανοί της πρέπει να έχουν πρόσβαση στο δήμο τους ακόμα και με τα ρούχα της δουλειάς κι όχι να πρέπει να πανε χιλιόμετρα μακρυά να εξυπηρετηθούνε.
Τώρα η κ. Λαμπίρη είναι εκλεγμένη καλλικρατική σύμβουλος στο δήμο Αλεξάνδρειας και σε προεκλογική της συνέντευξη στο ράδιο Αλεξάνδρεια μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον Καλλικράτη (μάλιστα, ακουγόταν σαν να τα διάβαζε από μέσα για να μη κάνει κανένα λάθος).


Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς κ. Λαμπίρη. Και εις ανώτερα. Γενική γραμματέας Αθλητισμού. Μάλλον όμως δεν προλαβαίνετε. Η κυβέρνηση πέφτει. Δεν τα μάθατε;

5 σχόλια:

Unknown είπε...

γαβ γαβ! εδω ο καλος ο φυλακας!
και ποδιές (και τι ποδιές!κατ...νες) φυλαει! αυτους να μην τους ξεχναμε!

paraplanitikos είπε...

Ξέρετε... είναι αυτή που τα λαμόγια κλπ κλπ δεν την αφήνουν να προσφέρει στην κοινωνία κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Μην το κουράζεται το κοριτσάκι, δεν θα μπορεί να αποδώση στο....καθίκον τις!

cocos21 είπε...

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΠΙΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ .ΠΟΛΕΣ.ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ....ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΕ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΥΓΕΝΗ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟ-ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ-ΞΕΡΟΛΑ-ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΟΥ ΤΟΛΚΑ ΚΑΘΗΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝΕΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ .ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΩΡΑ .....ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΝΩΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ...ΦΤΑΝΕΙ ΚΥΡΙΑ ΛΑΜΠΙΡΗ ΠΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΙΕΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ.COCOS21

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, για την πληροφόρηση του κοινού...
Η κ.Λαμπίρη σε λίγο καιρό θα χάσει τη θεσούλα της γιατί θα καταργηθεί, ή μάλλον καλύτερα θα συγχωνευθεί με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας...στο πνεύμα του εξορθολογισμού!
Να δούμε τα μούτρα της και τις δηλώσεις της τότε...χαχαχαχα!
Οπότε ας αρκεστεί στο ΣΚΙ (για να μην το πω αλλιώς) - βλέπε Δ.Σ. χιονοδρομικού Σελίου..
Ααα, να πάρει και τον ξερόλα μαζί.