Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ- ΕΚΗΛΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011, 5μμ.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ
«Μετανάστες, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της οικονομικής κρίσης»

Οι 300 μετανάστες απεργοί πείνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σήμερα βρίσκονται στην 30η ημέρα της απεργίας. Οι μετανάστες- εργάτες ζητάνε τα αυτονόητα. Από την πρώτη μέρα της απεργίας ως και σήμερα, εκτός από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης που τους στηρίζει, σωματεία, φορείς, σύλλογοι, δημοτικά συμβούλια κλπ έχουν δηλώσει τη συμπαράστασή τους στον αγώνα τους. Το ΠΑΣΟΚ, το ΛΑΟΣ, η ΝΔ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ όχι μόνο αγνοούν ή και κατασυκοφαντούν αυτόν τον αγώνα των μεταναστών για νομιμοποίηση, αλλά τους ενοχοποιούν για την οικονομική κρίση της χώρας και επιχειρούν να εκτονώσουν πάνω τους την οργή του ελληνικού λαού.

Η Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. Ημαθίας καλεί σε εκδήλωση – συζήτηση «Μετανάστες, οι αποδιοπομπαίοι τράγοι της οικονομικής κρίσης», στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, στις 5μμ, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011.

Την εκδήλωση- συζήτηση στηρίζουν:ΚΕΕΡΦΑ κέντρου Θεσσαλονίκης, ΚΕΕΡΦΑ Πέλλας, Αντιρατσιστική – Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κρύας Βρύσης, Δημοτική Κίνηση «Λαϊκή Συσπείρωση Ρουμλουκιού», Εργατικό Κέντρο Νάουσας, Εργατικό Κέντρο Βέροιας-Αλεξάνδρειας, Αυτόνομο Κοινωνικό Στέκι «Μπαρούτι», Σύνδεσμος Μεταναστών Ημαθίας, Hasta La Victoria Siempre, Πρωτοβουλία Κρύας Βρύσης, Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Δυτ. Μακεδονίας και Ημαθίας ενάντια στα Διόδια.
Τις ταινίες μικρού μήκους παραχωρεί η camera Zizanio.

Δεν υπάρχουν σχόλια: