Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΝΔ:"ΕΧΘΡΙΚΟ ΤΟ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ"

Την ύπαρξη εχθρικού προς τη ΝΔ μιντιακού περιβάλλοντος, κατήγγειλε ο εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μιχελάκης, υποστηρίζοντας ότι η μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης είναι κραυγαλέα, βγάζει μάτι, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά, ενώ η αδικία σε βάρος της ΝΔ είναι προκλητική....
Ο κ. Μιχελάκης υποστήριξε ότι η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης υποβαθμίζει τις δραστηριότητες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενώ ισχυρίσθηκε ότι ακόμη και παρεμβάσεις του προέδρου της ΝΔ είτε δεν προβάλλονται καθόλου, είτε προβάλλονται τελευταίες στη σειρά, είτε προβάλλονται τόσο κουτσουρεμένες που κανένας δεν καταλαβαίνει ποιο μήνυμα ήθελε να στείλει. Υπενθύμισε ότι πρόσφατα κατήγγειλε τους υπευθύνους της ΕΡΤ και τους πολιτικούς προϊσταμένους της. «Το συμπέρασμα, νομίζω, ότι πλέον είναι κοινό», ανέφερε ο κ. Μιχελάκης, «ο κόσμος βλέπει, ακούει, καταλαβαίνει τι γίνεται.

Η μεροληψία υπέρ της κυβέρνησης είναι κραυγαλέα. “Βγάζει μάτι”. Η αδικία σε βάρος της Ν.Δ. είναι προκλητική. Το φαινόμενο ενός βολικού για την κυβέρνηση και εχθρικού για τη Ν.Δ. μιντιακού περιβάλλοντος είναι κοινά αντιληπτό, το αντιλαμβάνονται όλοι». Είπε ακόμη ότι θα επιμείνει στο θέμα και την επόμενη Δευτέρα θα παραθέσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Η τοποθέτηση του κ. Μιχελάκη εντάσσεται στη γενικότερη επικοινωνιακή και πολιτική αντεπίθεση της Ν.Δ. στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ενδεχόμενο εκλογών. Το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού θεωρεί ότι για τη δημοσκοπική καθήλωση της Ν.Δ. ευθύνεται εν μέρει και η συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης που δεν προβάλλει τις θέσεις της Ν.Δ.

Ο κ. Μιχελάκης επικαλέστηκε παραδείγματα όπως: «Πριν από λίγες ημέρες, η ΔΑΠ παρουσίασε μια ολοκληρωμένη και ριζοσπαστική πρόταση για την Παιδεία. Ηταν εκεί ο ίδιος ο πρόεδρός μας, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος έκανε μια ουσιαστική εισήγηση για το θέμα. Τι έμαθαν γι’ αυτό οι πολίτες, οι οικογενειάρχες, τα νέα παιδιά; Σχεδόν τίποτα. Εκτός από ορισμένες ελάχιστες εφημερίδες, κανένα μέσο δεν αναφέρθηκε στην ουσία. Κάποια μέσα δεν είδαν τίποτε άλλο παρά μόνο ότι ο πρόεδρος μίλησε σε μια κάποια εκδήλωση. Τίποτε άλλο. Το ίδιο έγινε με τις θέσεις μας σε ό,τι αφορά το σχέδιο εξόδου από την κρίση. Το ίδιο στο θέμα των κλειστών επαγγελμάτων. Το ίδιο στο νομοσχέδιο για την Υγεία. Το ίδιο για την πρόταση αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Από την άλλη πλευρά, βλέπετε ότι θέματα, γεγονότα, επεισόδια που θίγουν την κυβέρνηση εξαφανίζονται από τα δελτία ειδήσεων».
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: