Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Διαδηλώσεις door to door στους έλληνες πολιτικούς – Ποιοί έχουν σειρά

Μία νέα μορφή διαμαρτυρίας φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αγανακτισμένους πολίτες χωρίς μολότοφ και πέτρες στα χέρια αλλά με μόνο όπλο την φωνή τους, να διαμαρτύρονται πόρτα πόρτα στα σπίτια των πολιτικών.
Η αρχή έγινε την περασμένη Πέμπτη...
στο σπίτι του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, απέναντι από την Ακρόπολη όπου 250 περίπου πολίτες βρέθηκαν έξω από το σπίτι του φωνάζοντας συνθήματα.

Εμπνευστής των νέων ειρηνικών κινητοποιήσεων είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος και όπως ο ίδιος δηλώνει τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν παρόμοιες διαδηλώσεις στα σπίτια των πρώην πρωθυπουργών, Κώστα Σημίτη και Κώστα Καραμανλή, ενώ θα διαμαρτυρηθούν και έξω από τα σπίτια των Θεόδωρου Παγκαλου και Θεόδωρου Ρουσόπουλου.

Σειρά θα έχουν και όλοι οι έλληνες πολιτικοί τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν στο σκάνδαλο της Siemens και του Βατοπεδίου.

Πάντως, η επόμενη συγκέντρωση είναι στις 3 Μαρτίου, την επόμενη Πέμπτη έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη στο Κολωνάκι.
newsit.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι πρέπει. Και στο δήμο Αλεξάνδρειας έχει πολλά σπίτια που θα έπρεπε να τα πολιορκήσουμε.

Βασικά να κάνω μία ερώτηση; Αν ένας πρώην πολιτικός (τοπικός) έκανε μαγαζί με τα χρήματα που έφαγε από εμένα αυτό σημαίνει πως έχω κι εγώ μερίδιο στο μαγαζί;