Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ


Του Νίκου Λιολιόπουλου*

Με αξιοθαύμαστη ταχύτητα ο κυβερνητικός βουλευτής Ημαθίας κ. Γικόνογλου έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την τευτλοκαλλιέργεια η οποία μάλιστα....

φιγουράρει σε πολλές τοπικές εφημερίδες δίπλα ακριβώς από το δελτίο τύπου που απέστειλε στα μέσα ο Δήμος Αλεξανδρείας σχετικά με την συνάντηση φορέων που διοργανώσαμε οι τευτλοπαραγωγοί στην αίθουσα του δημαρχείου, που συμφωνά με όλες τις εκτιμήσεις υπήρξε επιτυχημένη

Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση ο κ Βουλευτής -όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα σοβαρά λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στο θέμα της ΕΒΖ-κάνει μια αναφορά σε λαϊκισμούς χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι λαϊκισμοί στους οποίους αναφέρεται ο κ Γικόνογλου δεν αφορούν εμάς του καλλιεργητές αφού ο βουλευτής μας γνωρίζει από πρώτο χέρι την δραματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά προς τον συνάδελφο του κ Χαλκιδη ο όποιος εξέδωσε πριν λίγες μέρες μια αντίστοιχη ανακοίνωση για την τευτλοκαλλιέργεια η οποία μάλλον πέρασε απαρατήρητη, δεδομένου ότι ο κ Χαλκίδης δεν παρευρέθη στην αίθουσα για να την υποστηρίξει.

Ίσως όμως και να μη χρειαζόταν να παρευρεθεί αφού το κενό του φρόντισε να καλύψει ο κ. Γικονογλου βγάζοντας την δική του ανακοίνωση. Ο κ. Χαλκίδης στη προσπάθεια του να αποδείξει ότι είναι ακόμη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και όχι ίσως κάποιου άλλου κόμματος όπως του καταλογίζουν κάποιοι αντίπαλοι του. βρήκε ως εκ του θαύματος συμπαραστάτη έναν αντίπαλο βουλευτή .

Πολύ γνωστά τα δικομματικά παιχνίδια κύριοι, τα έχουμε δει κατά καιρούς να παίζονται στο νομό μας, πάντα στις πλάτες μας και σχεδόν πάντα με θύματα εμάς .

Εμείς οι τευτλοπαραγωγοι το πήραμε χαμπάρι. Δεν θα ανεχτούμε άλλο θέατρο σκιών στιας πλάτες μας…

* Ο Νίκος Λιολιόπουλος είναι πρόεδρος Σωματείου Συγκομιστών Τεύτλων

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φιλε Λιολιοπουλε διαβαζοντας την ανακοινωση του Γικόνγλου δεν ειδα καποιο λαικισμό. Αντιθέτως αν διαβάσει καποιος το δικο σου κείμενο διακρίνει μια προσωπική εμπάθεια προς αυτόν. Και αυτο το επιβεβαιώνει το οτι δεν εκανες απάντηση στο κείμενο του χαλκίδη που προηγήθηκε του Γικόνογλου αλλα στο Γικόνογλου που χρεώενει τα λάθη στην ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Νίκο εσύ που ξέρεις από κοντά τον Γικόνογλου γιατί απορείς με την συμπεριφορά του; Εγώ έμαθα ότι μίλησε για δέκα λεπτά και δεν είπε τίποτα.Και αυτά που έστειλε στις εφημερίδες καμιά σχέση δεν έχουν με αυτά που είπε στη συγκέντρωση μου είπαν αυτοί που τον άκουσαν. Και κάτι τελευταίο προς τον Μόχλα. Βάλε και το δικό του βίντεο όπως έβαλες και τα άλλα να δουμε τι είπε ο βουλευτής μας. Εκτός και αν υπάρχει λόγος που δεν το βάζεις.
ΕΝΑΣ ΠΑΝΤΖΑΡΑΣ

Nikos Lioliopoulos είπε...

Προς τον πρωτο Ανώνυμο:
Αναφερομαι στο λαικισμο των άλλων που επικαλειται ο κ Γικονογλου, χωρις να κατονομάζει.Δεν ειπα οτι ειναι λαικιστης. Τουλαχιστον οχι εδω...
Δεν εκρινα οτι επρεπε να απαντησω στο Χαλκιδη. Αυτος εβγαλε μια ανακοινωση και τιποτε αλλο .Ουτε μπήκε στον κοπο να ερθει, ουτε καν να ενημερωσει οτι δεν μπορουσε να ερθει, οπως εκαναν ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι βουλευτες που εκλήθησαν αλλα δεν μπορουσαν να ερθουν.
Ο Χαλκιδης προσπαθει τελευταια να ανεβασει τους τονους γιατι εσωκομματικα ειναι σε δεινή θεση μετα τις δημοτικες εκλογες. Λογικό ειναι να μην ασχοληθει κανεις μαζι του, πλιν βεβαια του μεχρι πρότινος συμμαχητή του, Θαναση.
Τυχαιο;;

Nikos Lioliopoulos είπε...

Προς τον δεύτερο ανώνυμο:
Ειναι αλήθεια πως δεν βγαλαμε και πολυ νοημα με αυτα που ειπε ο κ.Γικόνογλου, αλλά με αυτη του την ανακοίνωση προσπάθησε πρώτον να εξηγήσει καλύτερα τι ακριβως ήθελε να πει και δεύτερον αυτο που περιέγραψα παραπάνω.
Νομιζω πως τα πέτυχε και τα δυο...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΥΤΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΑΦΗΣ ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΤΕΥΤΛΑ.ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΥΡΙΕ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Aνωνυμε εδω θα παρεις την απαντηση σου. Γιατι η αναίδεια εχει και τα ορια της. http://meliki.blogspot.com/2011/02/personal.html