Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ

της Άλμα

Διαβάστε τι λέει ο υπουργός Χρ. Παπουτσής, στον τοίχο του στο facebook, για τους λόγους που δεν ήταν βίαιη η επέμβαση της αστυνομίας στη Νομική μετά την άρση του ασύλου.

«Η επιλογή μας ήταν σε καμία περίπτωση να μην πετύχει ο στόχος να δημιουργηθεί ένα μέτωπο νέων ανθρώπων και μεταναστών μεταξύ των υπερασπιστών του πανεπιστημιακού ασύλου και των αλληλέγγυων στους μετανάστες. Με στόχο φυσικά την ένταση και το αδιέξοδο...Ο κόσμος δεν γνωρίζει όλα τα γεγονότα και δεν γνωρίζει ότι υπάρχει μία πολιτική κίνηση η οποία είχε στόχο το αδιέξοδο και την ένταση."
Σε ΠΟΙΑ πολιτική κίνηση αναφέρεσθε κ. Παπουτσή; Μήπως φοβάστε ότι, όσο τα μέτωπα του κόσμου αυξάνονται και τα μαζικά, λαϊκά κινήματα αντίστασης και ανυπακοής πληθαίνουν, κινδυνεύετε από την αγανάκτηση του κόσμου; Βγείτε δημόσια και πείτε μας όλα τα γεγονότα που δεν γνωρίζουμε. Το αδιέξοδο και τις εντάσεις εσείς με την οικονομική σας πολιτική της τρόϊκας την δημιουργείτε. Αυτό λέγεται μετάθεση ευθυνών. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμιά πολιτική κίνηση που σας επιβουλεύεται. Υπάρχει μόνο η συσσωρευμένη αγανάκτηση του κόσμου που αρχίζει και ξεχειλίζει. Γι' αυτό μην προσπαθείτε να αλλάξετε την ατζέντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: