Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΟ ΡΕΥΜΑ

Ακόμα μία παράταση στην προθεσμία υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και ....
Κλιματικής Αλλαγής.

Όπως καταγράφηκε, υπήρξε αύξηση του ρυθμού υποβολής αιτήσεων, οι οποίες με τα τελευταία δεδομένα ξεπερνούν τις 250.000.

Η αρχική προθεσμία έληξε χθες, όμως σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΗ, παρατάθηκε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2011.

Το ΚΟΤ απευθύνεται σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών (άτομα με χαμηλό εισόδημα, άνεργοι, ΑΜΕΑ, τρίτεκνοι), και είναι φθηνότερο κατά 20- 30% σε σχέση με τα οικιακά τιμολόγια που ισχύουν από την πρώτη Ιανουαρίου.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει ότι οι ενδιαφερόμενοι για να υποβάλλουν αίτηση πρέπει να γνωστοποιούν τα στοιχεία της παροχής τους (Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Αύξοντα Αριθμό Λογαριασμού) και τα στοιχεία της Αστυνομικής τους Ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου, εφόσον είναι έγγαμοι).

Σε περίπτωση που η παροχή ρεύματος δεν είναι στο όνομά τους και χρειάζεται αλλαγή ονόματος, δεν απαιτείται η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), ακόμη και αν αυτή έχει λήξει ενω επίσης δεν χρειάζεται προκαταβολή κατά την υπογραφή του συμβολαίου.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται στα ΚΕΠ, από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και τηλεφωνικά στα 210 9797400 και 210 9298000.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: