Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΕ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ:

"Πρέπει να φύγουν, είναι ανίκανοι, εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανέργων και τους υπόσχονται δουλειά"
Δριμεία επίθεση εναντίον της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Αλεξάνδρειας, που με την αδράνεια και την ανικανότητά της οδήγησε σε μαρασμό την πόλη και τα χωριά, εξαπέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Φώτης Δημητριάδης, στην χτεσινή κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αλεξάνδρεια. Ταυτόχρονα, όμως, έδωσε στο σύνθημα της νίκης και της ελπίδας για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου.
Ο υποψήφιος δήμαρχος του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας κατήγγειλε την απερχόμενη δημοτική αρχή ότι..
αφήνει πίσω της χρέος που υπερβαίνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ και οφείλεται κυρίως στα δάνεια και την κακοδιαχείριση των Δημοτικών Επιχειρήσεων, ενώ προκάλεσε τον απερχόμενο δήμαρχο έστω και την τελευταία στιγμή να φέρει στο φως τα οικονομικά στοιχεία. «Τον προκαλώ να μιλήσει στους πολίτες και να πει, έστω και για τελευταία φορά, την αλήθεια, γιατί ο λαός δε θα του δώσει άλλη ευκαιρία». Επίσης, τόνισε την ανικανότητα της διοίκησης, η οποία παρά τις προσπάθειες της νομαρχίας δε φρόντισε να βρει χώρους για σχολεία, ούτε να εντάξει το προσωπικό της δημοτικής επιχείρησης στο δήμο, με αποτέλεσμα από την αρχή του νέου χρόνου να μην μπορεί να κάνει αποκομιδή των απορριμμάτων στην πόλη της Αλεξάνδρειας και θα χρειαστεί να συνδράμει το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας των τριών άλλων δήμων. Επίσης, αναφέρθηκε στο πνευματικό κέντρο, το οποίο στοιχειώνει, αντί να συγκεντρώνει τη νεολαία κι ένα μέρος του μετατράπηκε σε πολυτελή καφετερία.
«Εκμεταλλεύεται την αγωνία των νέων, των ανέργων και βάζει συγγενικά πρόσωπα υποψηφίων στη δουλειά, ενώ έφτασε σε σημείο να χαρίζει το τέλος ύδρευσης. Θέλει να λύσει προβλήματα προσωπικά, για να πάρει ψήφους. Μιλάει για ανάπτυξη, ενώ τα γύρω χωριά ερήμωσαν και προσπαθεί να πείσει ότι θα δώσει λύση σε 38 χωριά», είπε χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Χαλκίδη, ο οποίος, όπως είπε, «αντί να βρίσκεται ανάμεσά μας βρίσκεται απέναντί μας. Τους ευχόμαστε καλό κατευόδιο. Επέλεξαν και πορεύονται μόνοι τους, γιατί δεν μπορούν να κοροϊδέψουν και να παρασύρουν κανέναν».
Αναφερόμενος στο συνδυασμό του τόνισε πως «είμαστε άνθρωποι της αυτοδιοίκησης που ενωθήκαμε σε μια συλλογική προσπάθεια για να καταθέσουμε την εμπειρία μας και να πάμε τον τόπο μπροστά». Σε ό,τι αφορά τις άμεσες προτεραιότητές του ως νέα διοίκησης, τόνισε ότι είναι η οργάνωση και επιχειρησιακή λειτουργία των υπηρεσιών του νέου Δήμου, ώστε να μην παρατηρηθεί απολύτως κανένα κενό στην εξυπηρέτηση του πολίτη, η βελτίωση της εικόνας της πόλης, η αναβάθμιση του κέντρου υγείας Αλεξάνδρειας και η στήριξη όλων των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.
Ο κ. Δημητριάδης κάλεσε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν στον κοινό αγώνα, προκειμένου να ανθίσει η ελπίδα «για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις! Αγανάκτησες? Και ο Δριστάς , και ο Στεφανάκης , και ο Καραμούσας όταν εσύ και ο Κούγκας συνεργαζόσασταν με το ΠΑΣΟΚ καταλαβένης πώς αισθανόντουσαν κ Δημητριάδη? Ο λαός αργεί, αλλά δεν λησμονεί ! Καλή σύνταξη!