Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΣΕ ΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΝ. ΛΑΜΠΙΡΗ;

H Άννα Λαμπίρη, πρώτη σε σταυρούς προτίμησης νεοεκλεγμένη δημοτική σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του νέου δήμου Αλεξάνδρειας, είναι έμπειρη και γνωρίζει πολύ καλά τι λεει και τι γράφει.
Τρεις μέρες μετά την Κυριακή 7/11 που τερμάτισε πρώτη στον δήμο Αντιγονιδών με δεύτερο τον άσπονδο πολιτικό φίλο της Τάσο Τασιόπουλο, έγραψε κάτι ενδιαφέρον στον τοίχο του facebook.
Τι έγραψε; Έγραψε για ένα πολιτικό λαμόγιο που...
..έφραξε το δρόμο προς την πρώτη γραμμή νέων ανθρώπων ώστε αυτοί να βρίσκονται μαζί της στον αγώνα...
Προηγουμένως, η φίλη της στο fb Νόπη Καστίδου της λέει: Συγχαρητήρια, Άννα, για την επιτυχία σου, είσαι αγωνίστρια, πάλεψες μόνη σου, άσε τα πολιτικά λαμόγια να βλέπουν την πλάτη σου.
Και η απάντηση έρχεται πληρωμένη στο λαμόγιο που είναι ποιός;

Anna Labiri Νόπη μου σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Πράγματι είναι όπως τα λες. Δυστυχώς όμως, το λαμόγιο έφραξε το δρόμο σε αυτούς που θα μπορούσαν να είναι στην πρώτη γραμμή μαζί μου!

Εγώ και όλοι οι άλλοι καταλάβαμε ποιος είναι ο λεγάμενος που η συνάδελφός του τον ονοματίζει ως λαμόγιο. Όμως, επειδή δεν και πολύ σίγουρος ότι πρόκειται για τον άνθρωπο εκείνον που της είχε κάνει σκληρό υπόγειο πόλεμο κατά το παρελθόν δεν μπορώ να γράψω το όνομά του.
Καλό θα είναι η κ. Λαμπίρη να το ξεκαθαρίσει το θέμα ώστε να μάθουμε κι εμείς αν υπάρχουν λαμόγια στο νέο συμβούλιο ή βρίσκονται εκτός και ποια είναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: