Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

KOYΓΚΑΣ ΠΡΟΣ ΙΣ. ΧΑΛΚΙΔΗ: ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΔ.

-"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που νικήσαμε στις εκλογές έχοντας κι εσάς απέναντι"
Χτες νωρίς το μεσημέρι στο κεντρικό καφέ της Αλεξάνδρειας, το TROCADERO, είχαμε μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ του Σάκη Κούγκα και του Ισαάκ Χαλκίδη οι οποίοι είχαν μια αποκαλυπτική συνομιλία που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί.
Ο πρώην αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας που το όνομά του έχει συζητηθεί πολλές φορές κατά την προεκλογική περίοδο, έδωσε συγχαρητήρια στον Ισ. Χαλκίδη λέγοντας:
"Συγχαρητήρια για την εκλογή σου αλλά και συλλυπητήρια για την ήττα της παράταξής σας", ήταν η πρώτη κουβέντα του Σ. Κούγκα και ο κ. Χαλκίδης την δέχτηκε συγκαταβατικά.
Αμέσως μετά, ο Ισ. Χαλκίδης θέλησε να συνεχίσε την συζήτηση με τον Σ. Κούγκα και κάθισε στο τραπέζι του και τότε άρχισε η κουβέντα.
"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που κερδίσαμε τις εκλογές αλλά και πάρα πολύ ευχαριστημένοι που νικήσαμε και σας, τους αδερφούς Χαλκίδη και τώρα είναι καιρός να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη ΝΔ. Αποδείχτηκε ότι ο βουλευτής είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά".
Α
πό την πλευρά του ο Ισ. Χαλκίδης αντέδρασε λέγοντας ότι ο ίδιος πήγε πάρα πολύ καλά αφού "βγήκα πρώτος αν και ήμουνα σε ένα ψηφοδέλτιο του απέναντι χώρου".
Η συνομιλία εξελίχτηκε σε κόσμια επίπεδα με αντεγκλήσεις και φραστικές κόντρες και ήταν φανερό ότι το πολιτικό μένος της παράταξης του νεοεκλεγέντος δημάρχου Αλεξάνδρειας εναντίον του Μ. Χαλκίδη είναι πολύ έντονο και αναμένονται καινούργια επεισόδια στο σήριαλ που άρχισε πριν το καλοκαίρι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κούγκα και λίγα του είπες. Ο Χαλκίδης τελείωσε να ήταν κιάλλος. Βαρεθήκαμε τις μαγκιές καιτους εγωισμούς του.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ Ο ΧΛΚΙΔΗΣ!!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ στο καθεστώς οικογενειοκρατίας στην Αλεξάνδρεια.
Χαλκιδαίοι, Γκιονογλέοι να πάνε στα σπίτια τους. Αρκετα πήγανε τον τόπο πίσω...

Ανώνυμος είπε...

nai na er8ei o kougas kai o gavardinas na pane ton topo auto mprosta, o protos 8a exei tin gaidoura kai o allos 8a fonazei to mars