Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

AΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΝΑΟΥΣΑΙΟ

Νεκρός, μαχαιρωμένος στην κοιλιά και στην πλάτη εντοπίστηκε 35χρονος Α.Κ., κάτοικος εν ζωή, Νάουσας, γύρω στις 11 το πρωί της Παρασκευής από άνδρες της ΕΜΑΚ.
Ο εντοπισμός έγινε μετά από ομολογία 28χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι δολοφόνησε τον Ναουσαίο με τον οποίο είχαν προσωπικές σχέσεις, μετά από έντονο καυγά.
Το θύμα είχε εξαφανιστεί από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις Αρχές από..
τους συγγενείς του.
Ο δράστης εντοπίστηκε από έρευνα σε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας, όταν διαπιστώθηκε ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον ο οποίο συνομίλησε το θύμα.
Κατά την προσαγωγή του στην αστυνομία, ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε το σημείο στο οποίο πέταξε το άψυχο σώμα του θύματος.
Το έγκλημα διαπράχθηκε σε ερημική τοποθεσία 15 περίπου χιλιόμετρα από τη Βέροια, κοντά στην τάφρο «66». Ο δράστης άφησε το θύμα στο σημείο και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητό του θύματος, στο οποίο υπήρχαν κηλίδες αίματος.
Ο δράστης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βέροιας με κάταγμα λεκάνης καθώς, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, γύρω στις 11 το βράδυ της Πέμπτης, επιχείρησε να δραπετεύσει πηδώντας από το παράθυρο του πρώτου ορόφου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας.
Verianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: