Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΡΑΠΕΤΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Αλεξάνδρειας και Βέροιας Ημαθίας, την 08-11-2010 και ώρα 19:40΄, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 35 ετών, διότι κατελήφθη να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες. Συγκεκριμένα, ύστερα από πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν το εν λόγω όχημα σταθμευμένο και ακινητοποίησαν τον ανωτέρω δράστη όταν επιχείρησε να εισέλθει στο όχημα. Ο δράστης χρησιμοποιώντας βία προέβαλε αντίσταση και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Από την προανάκριση προέκυψε..
ότι ο ανωτέρω δράστης έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές. Ειδικότερα, ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δεκαεννέα ετών και ένα μήνα για κατοχή, μεταφορά, πώληση ναρκωτικών ουσιών, κλοπές και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, παράνομη οπλοφορία και παράνομη είσοδο στην Ελληνική Επικράτεια. Για τα ανωτέρω αδικήματα ο δράστης εξέτειε την ποινή στο Κατάστημα Κράτησης Λάρισας, από το οποίο είχε λάβει σχετική άδεια το Σεπτέμβριο του 2008, πλην όμως δεν επέστρεψε ως όφειλε.

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Βέροιας για τα αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της αντίστασης, της πλαστογραφίας, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και του νόμου περί αλλοδαπών. Το κλαπέν όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Toυς γύφτους που πουλάνε ναρκωτικά και είναι συνέχεια μες την παρανομία πιος θα τους πιάσει???
Μπράβο για την σύληψη ! ! !

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΧΑΛΑ!
ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΚΑΜ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ.ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΤΟΝ Ι.Χ.(ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ!!!!!!!!!!!!).

Ανώνυμος είπε...

Ειναι 1 θεμα που πρεπει να το κοιταξει πλεον ο σεριφης - δοιηκητης του ΑΤ αλεξανδρειας!!!
Οχι μονο μηχανακια να γραφουμε.
Φτανει, γραψτε και αυτους τους μαμελουκους