Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία με την μορφή προειδοποίησης ή καλύτερα επισήμανσης έκανε σήμερα το μεσημέρι ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας τόσο προς την απερχόμενη διοίκηση του δήμου όσο και προς του υπηρεσιακούς παράγοντες του δήμου θέλοντας να χτυπήσει το καμπανάκι των ενδεχόμενων ευθυνών που πιθανόν να προκύψουν από την ώρα που θα αναλάβει την διοίκηση του νέου δήμου.
Πιο συγκεκριμένα ο Φ. Δημητριάδης απευθυνόμενος στους συμπολίτες του που συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι μπροστά στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην οδό Βετσοπούλου είπε ότι..
..οι διοικούντες του δήμου Αλεξάνδρειας όσο και οι υπάλληλοι θα πρέπει να προσέξουν πολύ και να μην προχωρήσουν σε ενέργειες βλαπτικές τόσο για τους ίδιους όσο και για το δήμο αφού ο ίδιος με τις υπηρεσίες θα προχωρήσει σε εξονυχιστικό έλεγχο με την ανάληψη των καθηκόντων του από τον Ιανουάριο.
Σε ερώτησή μας σχετικά με το ζήτημα αυτό που σημειωτέον για πρώτη φορά θίγεται ως ενδεχόμενο ο Φ. Δημητριάδης είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι γίνεται ένας αγώνας δρόμου από υπαλλήλους του δήμου όσο και διοικούντες να τακτοποιήσουν κάποια ανοιχτά θέματα και για το λόγο αυτό προειδοποιεί ότι δεν θα δεχτεί καμιά επέμβαση και θα επιρρίψει ευθύνες αν και όπου υπάρχουν.
Δείτε το σχετικό βίντεο σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: