Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ν. ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ: ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ

Απολύτως σαφής ήταν σήμερα το πρωί κατά την ραδιοφωνική του συνέντευξη (ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm) ο Νίκος Γκαβαρδίνας, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στον δήμο Αλεξάνδρειας και εκλεγμένος σύμβουλος με τον Φ. Δημητριάδη, αναφερόμενος στα οικονομικά στοιχεία της απερχόμενης διοίκησης που θα παραδώσει και τόνισε ότι "θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος μόλις αναλάβουμε. Δεν έχουμε ενημέρωση αν και τη ζητήσαμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Αν είναι καθαροί τι φοβούνται;"
Ο κ. Γκαβαρδίνας αναφέρθηκε στο αποψινό θέμα που θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και αφορά στον ισολογισμό της ΕΔΑΝΑΛ. Είπε ότι..
η ΕΔΑΝΑΛ εμφανίζει οφειλές πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ για τα οποία πρέπει να δώσει εξηγήσεις που πήγαν. "Το ένα εκατομμύριο ευρώ είναι σε ρύθμιση. Το υπόλοιπο ποσό να μας πουν τι αφορά, τι έγινε", είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, ο Ν. Γκαβαρδίνας αναφέρθηκε στην άρνηση των διοικούντων του δήμου Αλεξάνδρειας να δώσουν στοιχεία στον Φ. Δημήτριάδη που τα ζήτησε εγγράφως προεκλογικά για τις προεκλογικές προσλήψεις εργαζομένων στην καθαριότητα. Σημείωσε ότι θα εξεταστεί και αυτό το θέμα.
Καθησύχασε τους πολίτες σχετικά με το αν θα μπορέσει η νέα διοίκηση Δημητριάδη να ανταποκριθεί στο θέμα της καθαριότητας από τον Ιανουάριο μιας και λήγουν οι συμβάσεις των εργαζομένων στον δήμο Αλεξάνδρειας. Είπε ότι "επαρκούν οι 35 εργαζόμενοι στον δήμο Πλατέος και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα".
Ερωτώμενος σχετικά με το αν θα μετέχει στη νέα διοίκηση είπε ότι "είμαι στρατιώτης και παραμένω. Το αν θα είμαι στη νέα διοίκηση από κάποιο διοικητικό πόστο αυτό είναι αποκλειστικό θέμα του Φ. Δημητριάδη και μόνο. Δεν έκανα καμιά συζήτηση επ΄ αυτού.".
Έκανε μια μικρή νύξη στο κλίμα που είχε να αντιμετωπίσει προεκλογικά η παράταξη Δημητριάδη και είπε ότι ο αγώνας που έκανε στο σύνολο η παράταξη ήταν δύσκολος αφού είχε να αντιμετωπίσει προβλήματα τόσο από τους άλλους συνδυασμούς όσο και εσωκομματικά, εννοώντας τον Μ. Χαλκίδη χωρίς να τον κατονομάσει.
Τέλος, ο Ν. Γκαβαρδίνας αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του νέου δημάρχου και είπε ότι ο Φ. Δημητριάδης έδειξε ποιος είναι στα οχτώ χρόνια που είναι δήμαρχος στο Πλατύ και πιστεύει ότι θα υλοποιήσει τις περισσότερες από αυτές τις δεσμεύσεις τηρουμένων των οικονομικών συγκυριών που διέρχεται η χώρα μας.
Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης στο facebook στην ομάδα της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: