Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Ο ΤΣΙΑΠΛΑΣ

Ο επικεφαλής της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Θανάσης Τσιάπλας επικοινώνησε μαζί μου τηλεφωνικά το μεσημέρι και εμφανώς αγανακτισμένος από την «επιχειρούμενη πολιτική σπίλωση και παραπληροφόρηση που γίνεται τις μέρες αυτές», όπως είπε χαρακτηριστικά, από την εφημερίδα «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ», είπε ότι «ευχαριστώ τον εκδότη της εφημερίδας αυτής που έστω και την ύστατη στιγμή αναγνώρισε το πολιτικό μου μπόι αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω με απόλυτο και ξεκάθαρο τρόπο ότι ουδέποτε έκανα δήλωση ή συμφωνία ή οτιδήποτε άλλο που να αφήνει έστω και μια υπόνοια στήριξης του Μπ. Γκιόνογλου εν όψει της εκλογής της Κυριακής».
Συνεχίζοντας ο νεοκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος είπε,
αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας, ότι: «όσον αφορά αυτό που είχα πει σε προγενέστερο χρόνο ότι θα υπακούσω στις αποφάσεις του Πασόκ και του Παπανδρέου να ξεκαθαρίσω ότι ο Γκιόνογλου ούτε χρίσμα, ούτε στήριξη πήρε από Κίνημα, ούτε ζήτησε στήριξη ο ίδιος αλλά έβαλε άλλους να το κάνουν και όταν είδε ότι δεν πρόκειται να τον στηρίξει το ΠΑΣΟΚ τότε προχώρησε στην ανίερη συμμαχία με τον βουλευτή της ΝΔ Μιχ. Χαλκίδη, απλά είναι τα πράγματα».
Ο Θανάσης Τσιάπλας με κατηγορηματικό τρόπο ξεκαθάρισε ότι αν και του ζήτησε το μεσημέρι της Τρίτης συνάντηση ο κ. Γκιόνογλου, μετά δηλαδή από την ραδιοφωνική του παρέμβαση που είχε καταγγείλει πιέσεις και παρεμβάσεις συνεργατών του σε υποψήφιους της παράταξής του, καμιά συνάντηση δεν είχε και ως εκ τούτου καμιά συζήτηση δεν έγινε και καμιά συμφωνία δεν υπάρχει.
«Δεν ήρθα σε δια ζώσης επαφή με κανέναν, πόσο μάλλον με τον κ. Γκιόνογλου. Διαψεύδω όλους τους κακόβουλους και τα παπαγαλάκια τους που πάνε να παραπληροφορήσουν τους συμπολίτες μου», τόνισε ο επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Εμείς, ως παράταξη, πήραμε ομόφωνη απόφαση ότι ο καθένας μπορεί και είναι σε θέση να κρίνει και να αξιολογήσει και εν τέλει να ψηφίσει τον κατά την άποψή του καλύτερο για τον δήμο υποψήφιο δήμαρχο, είπε ο Θαν. Τσιάπλας και συμπλήρωσε: «Κι εγώ τοποθετήθηκα στην συνάντηση που είχαμε οι υποψήφιοι της παράταξής μας και είπα ότι εγώ δεν έχω κανένα δίλημμα για το τι θα ψηφίσω και ο νοών νοείτω», πρόσθεσε με νόημα κλείνοντας την συνομιλία μας.
Τέλος, ο κ. Τσιάπλας, κατήγγειλε ονομαστικά σύζυγο νυν δημοτικού συμβούλου της παράταξης Γκιόνογλου ότι χαρακτηρίζει τον ίδιο ως τον αίτιο που έφτασε η πόλη στο σημερινό χάλι (!) και ότι «συνεργάστηκε με παράσιτα της κοινωνίας»!!!
Δείγμα πανικού από το επερχόμενο εκλογικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο αυτές οι συμπεριφορές…
-Σχολιάζοντας τα στοιχεία του ρεπορτάζ θα θέλαμε να κάνουμε την εξής επισήμανση: Η «Συνεργασία Πολιτών» ευθύς εξ αρχής ξεκίνησε και διατήρησε τις βασικές της αρχές οι οποίες συνοψίζονται στην ομαδική δουλειά και στο πνεύμα συνεργασίας.

Μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής ο Θανάσης Τσιάπλας εξακολουθεί επάξια να ηγείται της «Συνεργασίας Πολιτών» τηρώντας το γράμμα και το πνεύμα αυτής της Κίνησης. Συναποφασίζοντας όλοι μαζί ότι ο κόσμος μπορεί να αποφασίσει από μόνος του για τον καλύτερο για δήμαρχο και επιβεβαιώνοντας έτσι στην πράξη τον σεβασμό του προς τους ψηφοφόρους του.

3 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ειναι τιμη μας που συμμετείχαμε στην δημοτική ομάδα που ηγήθηκε ο Θ.Τσιάπλας. Συνεχίζουμε.
Οσο για την επερχομενη συντριπτική ηττα οι ανθρωποι της ανιερης συμμαχιας ας κοιταχτούν στον καθρευτη για να βρουν ποιος έφταιξε.
Eιναι μάλλον αργα για δακρυα...

Ανώνυμος είπε...

"ας κοιταχτούν στον καθρευτη "

ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ mr καθρευτη.

KΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΙΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ - ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ

THANKS

ps. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ TO WORD ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΑΘΗ.

ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ :)

Nikos Lioliopoulos είπε...

Καλύτερα λιγάκι ανορθόγραφος, παρα πολιτικά εντελώς ανορθόδοξος....