Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΑΣΗΜΙΝΑ ΞΗΡΟΤΥΡΗ

Ευχαριστούμε τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Δώσαμε μια δύσκολη μάχη με ελάχιστα μέσα και στενά χρονικά περιθώρια. Διαβεβαιώνουμε όλους τους πολίτες ότι θα εργασθούμε βάση των προτάσεων του προγράμματος μας για την επίλυση των προβλημάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται.
Στο Δήμο Θεσσαλονίκης καλούμε όλους τους ψηφοφόρους που μας στήριξαν να δραστηριοποιηθούν και να συμβάλλουν στη νίκη του ψηφοδελτίου της Πρωτοβουλίας του Γ. Μπουτάρη για την ανατροπή των συντηρητικών διοικήσεων στην πόλη.
Γενικότερα για τις Περιφέρειες καλούμε τους πολίτες..
που μας στήριξαν να κρίνουν τους υποψηφίους που συμμετέχουν στο β΄ γύρο με βάση τα προγράμματα, το πνεύμα συνεργασίας που εγγυούνται ότι θα επιδείξουν, την φερεγγυότητα και την αξιοπιστία των προσώπων, τα ειδικά στοιχεία και χαρακτηριστικά των υποψηφίων καθώς και τις δυνατότητες τους για την ανάδειξη του θεσμού της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.
Ειδικότερα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας καλούμε τους πολίτες να αποκλείσουν την επιλογή Ψωμιάδη γιατί δεν διαθέτει τα παραπάνω χαρακτηριστικά και κυρίως την αξιοπιστία για την διοίκηση και ανάδειξη του θεσμού της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Ασημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάρη
Για το συνδυασμό
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ξηροτύρη μνημόνιο που σου χρειάζεται!!!!!

Ανώνυμος είπε...

και μια βρεγμενη σανιδα