Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΙΑΠΛΑΣ: ΕΒΑΛΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ. ΓΙΑΤΙ;


Καυστικός ήταν έναντι του υποψήφιου δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου ο Θανάσης Τσιάπλας στην ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm αναφερόμενος στην στάση που θα κρατήσει η παράταξή του στον δεύτερο γύρο των εκλογών που θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή.
Ο Θ. Τσιάπλας είπε μεταξύ άλλων ότι ήρθαν σε επαφή μαζί του οι δυο συνδυασμοί που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών. Ο μεν Φ. Δημητριάδης του τηλεφώνησε ενώ ο Μπ. Γκιόνογλου...
..."έβαλε άλλους να κάνουν την επαφή. Ο ίδιος ούτε προθυμοποιήθηκε να μιλήσει μαζί μου ίσως δεν καταδέχτηκε ίσως φοβήθηκε, δεν ξέρω. Έβαλε τον Τ. Τασιόπουλο να μιλήσει με στελέχη της παράταξης, όχι με μένα, έβαλε τους Μηνόπουλο και Χαλαστάνη να κάνουνε επαφές με συμβούλους μου και όχι με μένα. Αυτές οι κινήσεις δεν είναι σωστές" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιάπλας.
Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" είπε ότι το ποσοστό που πήρε η παράταξη έστειλε μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες. "Περιμέναμε περισσότερα" είπε όταν ρωτήθηκε για το αν το ποσοστό που έλαβε ήταν αυτό ανέμενε.
Στην ερώτηση τι θα κάνει η παράταξη στην δεύτερη εκλογή είπε ότι ελήφθη ομόφωνη απόφαση που λέει ότι όλοι όσοι στήριξαν με την ψήφο τους την παράταξη είναι ώριμοι και μπορούν να κρίνουν κατά συνείδηση και σε καμιά περίπτωση δεν θα λειτουργήσουν γραμμές. "Δεν μπορούμε να κατευθύνουμε κανέναν. Εμείς κατεβήκαμε να διοικήσουμε το δήμο κι όχι να συνεργαστούμε" είπε ο νεοεκλεγμένος επικεφαλής της "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ".
Τέλος, δεσμεύτηκε ότι στην θητεία του ως σύμβουλος θα προσπαθήσει από κοινού με τους συνεργάτες του να αναδείξουν τα προβλήματα του τόπου και όσο περνάει από το χέρι του να συμβάλει στην επίλυσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: