Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 141 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ - ΨΗΦΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝ.ΚΛΩ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 με τίμησαν με τον σταυρό προτίμησης στις Περιφερειακές εκλογές ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο της Ασ. Ξηροτύρη "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ".
Οι 141 σταυροί προτίμησης που συγκέντρωσα προέρχονται από συγγενείς, φίλους, γνωστούς και άγνωστους ανθρώπους και γι΄ αυτό έχουν πολλαπλάσια αξία. Δεν προέρχονται μέσα από μια δομημένη κομματική οργάνωση ή παράταξη αλλά προέκυψαν αυθόρμητα, στη βάση της φιλικής σχέσης και αμοιβαίας εκτίμησης με τους περισσότερους εξ αυτών. Δεν έκανα τον κλασσικό προεκλογικό αγώνα ούτε πίεσα κανέναν να με ψηφίσει. Ήταν αυθόρμητη συμπεριφορά και γι αυτό αξίζει παραπάνω. Τους ευχαριστώ.
Θέλω να ευχαριστήσω ονομαστικά τον Γ. Γκαγκούδη, ιδιοκτήτη του καφέ TROCADERO που με διευκόλυνε κατά την προεκλογική περίοδο και παράλληλα βοηθώντας στην προβολή της υποψηφιότητας.
Είχα πει εξ αρχής ότι δεν είμαι ούτε θα γίνω πολιτικός καριέρας. Δε με ενδιαφέρει το αντικείμενο. Στήριξα με την συμμετοχή μου το πολιτικό εγχείρημα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο αυτοδιοικητικό επίπεδο. Ανήκω στο χώρο αυτό και θα συμβάλλω στο μέτρο των δυνατοτήτων μου να προκύψει κάτι διαφορετικό.
Ελπίζω ότι με ορισμένους από τους συμπολίτες που με ψήφισαν να ξανασυναντηθούμε σε πολιτικές και αυτοδιοικητικές διεκδικήσεις που πάντα θα υπάρχουν και θα μας απασχολούν.
ΤΙ ΨΗΦΙΖΩ
Όσον αφορά στην προσωπική μου στάση για τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών που γίνονται σήμερα, εγώ ψηφίζω ΕΝ.ΚΛΩ και καλώ όσους θέλουν να καταδικάσουν την κυβερνητική απραξία και ατολμία να λύσει το πρόβλημα των ανέργων της Νάουσας να ρίξουν ΕΝ.ΚΛΩ στην κάλπη.
Χάρης Μόχλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: