Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Μεγάλη νίκη σημείωσε ο Φώτης Δημητριάδης στον δήμο Αλεξάνδρειας. Και την δεύτερη Κυριακή, επικράτησε του Μπάμπη Γκιόνογλου και θα είναι ο πρώτος δήμαρχος του διευρυμένου δήμου Αλεξάνδρειας.

Ο Φώτης Δημητριάδης με 14.168 ψήφους συγκέντρωσε ποσοστό 52,70% έναντι 12714 του Μπάμπη Γκιόνογλου 47,30%.

Την πρώτη Κυριακή ο Φώτης Δημητριάδης πήρε 14.060 σταυρούς και στην ουσία κράτησε τις δυνάμεις του. Αυτός που έχασε έδαφος ήταν ο κ. Γκιόνογλου. Την πρώτη Κυριακή πήρε 13.053 ψήφους και όχι μόνο δεν τους αύξησε άλλά..
..έχασε 339 ψήφους που επέλεξαν την αποχή ή το λευκό. Το πιο πιθανόν είναι να προέρχονται από το μπλοκ των "γαλάζιων" ψήφων που ακουγόταν ότι δεν θα ψηφίσουν Γκιόνογλου την δεύτερη Κυριακή.
Αμέσως μετά τη γνωστοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων που τον έφεραν βέβαιο νικητή ο Φώτης Δημητριάδης, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Αλεξάνδρειας όπου τον περίμεναν εκατοντάδες κόσμου, για να τον συγχαρούν.

Στην δήλωσή του τόνισε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος που βρίσκεστε εδώ απόψε για να μοιραστούμε όλοι μαζί τη μεγάλη μας νίκη. Καταφέραμε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, κάτω από τις οποίες αγωνιστήκαμε, να είμαστε η νέα διοίκηση του δήμου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει σε εσάς και σε όλους τους συνεργάτες μου που δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα και δεν πτοήθηκαν ούτε μία στιγμή. Θέλω να ξέρετε πως θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε πράξη όλες μας τις δεσμεύσεις και είμαι βέβαιος ότι θα το καταφέρουμε, με την προϋπόθεση να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Είμαστε ένας και ενιαίος δήμος και θα πορευτούμε μαζί, ανεξάρτητα από το σε ποιο κόμμα ανήκουμε ή από ποιά περιοχή καταγόμαστε, για να πάμε αυτόν τον τόπο μπροστά, να του δώσουμε αυτό που του αξίζει: το καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας», δήλωσε ο πρώτος δήμαρχος του νέου διευρυμένου δήμου Αλεξάνδρειας.

Τον κ. Δημητριάδη συνεχάρη για την εκλογή του ο ανθυποψήφιός του Μπάμπης Γκιόνογλου, καθώς και οι επίσης υποψήφιοι δήμαρχοι, Θανάσης Τσιάπλας και Χρήστος Αλευράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: