Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΣ. ΞΗΡΟΤΥΡΗ


Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, μια μέρα προ των Περιφερειακών Εκλογών, ως υποψήφιος απευθυνθήκαμε στους θαμώνες των καφέ της Αλεξάνδρειας που ήταν κυρίως νεολαίοι και τους ζητήσαμε να στείλουν το αίτημά τους, τον προβληματισμό τους, την "ευχή" τους στην επικεφαλή του συνδυασμού μας, την Ασημίνα Ξηροτύρη (την ιδέα είχε η γυναίκα μου Τ. Μουσκεφτάρα και την υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία).
Ανταποκρίθηκαν πάνω από 100 συμπολίτες οι οποίοι έγραψαν σε αυτοκόλλητα χαρτάκια ότι ήθελαν και το κόλλησαν πάνω στο καραβάκι που είχαμε ετοιμάσει από μια αφίσα της παράταξης.
Τους είχαμε υποσχεθεί ότι το καραβάκι θα "ταξιδέψει" ως τη Θεσσαλονίκη, όταν μας καλέσει η Ασ. Ξηροτύρη. Χτες το απόγευμα, στα γραφεία της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" στην πλατεία Αριστοτέλους συγκεντρωθήκαμε για να κάνουμε την αποτίμηση του αποτελέσματος και να οργανώσουμε την παρουσία μας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στην τοποθέτησή μου αναφέρθηκα ότι η νεολαία έχει πολλά ζητήματα και προβληματισμούς να εκφράσει αλλά κάποιος πρέπει να τους ακούσει. Και για να τους ακούσεις πρέπει να πας εσύ κοντά τους.
Παρέδωσα το καραβάκι στην Ασ. Ξηροτύρη και αυτή δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται κοντά στα προβλήματα τόσο της νεολαίας όσο και της Ημαθίας που εκπροσωπούμε εμείς όλοι που ήμασταν στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιοι.
Κάναμε μια αρχή και ήταν καλή. Θα παραμείνουμε έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων της Ημαθίας και της μεταφοράς τους στο Περιφερειακό Συμβούλιο από την Ασ. Ξηροτύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: