Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΑΛΕΥΡΑΣ: ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ


Καλέσαμε από τη αρχή τους δημότες να ψηφίσουν σε αυτές τις εκλογές με πολιτικά κριτήρια και όχι μόνο με αυτοδιοικητικά, και δικαιωθήκαμε αφού αποδείχτηκε ότι αυτές οι εκλογές ήταν καθαρά πολιτικές.
Το εκλογικό αποτέλεσμα του συνδυασμού μας, σε συνθήκες έντονης πόλωσης, δικαίωσε τις προσπάθειες μας.
Συνειδητοποιώντας τη μεγάλη ευθύνη που..
αναλαμβάνουμε, δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε για να αποτρέψουμε τα χειρότερα αλλά και για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα να απελευθερώσει λαϊκή δυναμική και να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.
Ευχαριστούμε όλους τους συνδημότες μας με τους οποίους βρεθήκαμε μαζί και χωρίς ιδιοτέλεια δώσαμε μια μάχη έντιμη, ειλικρινή και τίμια για τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου, και των ανθρώπων του,(είτε από τη θέση του υποψήφιου είτε από τη θέση του ψηφοφόρου).
Επειδή το ψηφοδέλτιο της "Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρειας" δεν θα είναι στον δεύτερο γύρο, καλούμε τους δημότες να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που υποστηρίζονται από τα δύο κόμματα εξουσίας, ψηφίζοντας ξανά "Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξάνδρειας", θέση και στάση που έχουμε ξεκαθαρίσει ήδη πριν τις εκλογές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μονο αυτή η φωτό...και η λεζάντα της!!!

[URL=http://img526.imageshack.us/i/gkionoglou2.png/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/1379/gkionoglou2.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]