Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το σύνθημα της τελικής νίκης στις 14 Νοεμβρίου, που θα σημάνει αλλαγή σελίδας και νίκη για όλους τους πολίτες του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας, έστειλε ο Φώτης Δημητριάδης στην, κεντρική προεκλογική του ομιλία στην Αλεξάνδρεια. Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση στην οδό Βετσοπούλου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας» τόνισε ότι στις 7 Νοεμβρίου ο λαός του διευρυμένου πλέον δήμου έστειλε σαφές μήνυμα και έδειξε ξεκάθαρα ποιον εμπιστεύεται και ποιον εγκαταλείπει.
«Στις μεθαυριανές εκλογές θα στείλετε..
ξανά, αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα στο σπίτι της αυτήν την καταρρέουσα δημοτική αρχή, η οποία, αντί να ασκήσει διοίκηση μαζί με το δημότη και για το δημότη, δεν ασχολήθηκε με τα προβλήματά του και δεν μπόρεσε να επιλύσει κανένα ουσιαστικό πρόβλημα της πόλης. Αυτήν τη διοίκηση, που ούτε καν τώρα δεν έχει καταλάβει ότι ο κυρίαρχος λαός, ο υπέρτατος κριτής όλων μας, δεν ξεγελιέται και δεν υποδουλώνεται, στρέφει την πλάτη του και καταδικάζει ανίερες συμμαχίες, τιμωρεί την αλαζονεία και τελικά περιφρονεί όσους τον περιφρονούν και τον απαξιώνουν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Φώτης Δημητριάδης τόνισε ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή διακρίθηκε μόνο για την ανικανότητα και την απραξία της τα τελευταία οχτώ χρόνια, ενώ αφήνει πίσω της ένα τεράστιο χρέος πολλών εκατομμυρίων ευρώ και βλέποντας έντρομη να χάνει την εξουσία, μεταχειρίζεται κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μεταστρέψει την απόφαση του λαού.

«Στις 7 Νοεμβρίου οι δημότες του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας, δεν ψήφισαν Φώτη Δημητριάδη γιατί είναι Πλατιώτης, ψήφισαν γιατί έχουν ακούσει και δει το έργο του, ξέρουν την εργατικότητά του και γιατί ξέρουν ότι σε αυτό το δύσκολο νέο ταξίδι του «Καλλικράτη» που μας φέρνει συνοδοιπόρους θα τον έχουν δίπλα τους. Γιατί σε αυτό το ταξίδι υπάρχει ελπίδα, υπάρχει πρόταση, υπάρχει διέξοδος. Υπάρχει ο συνδυασμός της ΕΛΠΙΔΑΣ για το ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ που έχει και τη θέληση και την ικανότητα και τη δύναμη, μαζί με όλους εσάς, μαζί με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, να βάλει στέρεα θεμέλια και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ανάπτυξης του νέου Δήμου μας. Οι Αλεξανδρινοί και οι Πλατιώτες, όπως και οι δημότες της Μελίκης και των Αντιγονιδών, επέλεξαν και ψήφισαν δήμαρχο όχι με κριτήριο τον τόπο καταγωγής του. Ψήφισαν δήμαρχο για να ενώσει κι όχι να διαιρέσει, για να διεκδικήσει, να είναι αποδοτικός και αποτελεσματικός, κόντρα στις αντιλήψεις τοπικισμού και ρατσισμού που προβάλλουν κάποιοι -ευτυχώς ελάχιστοι- που μην έχοντας άλλο επιχείρημα στη φαρέτρα τους, εξαπολύουν οχετούς λάσπης και συκοφαντιών. Κόντρα σε όλες τις προσπάθειες συκοφάντησης, εκφοβισμού και εξαγοράς συνειδήσεων, που επιχείρησαν οι αντίπαλοί μας», τόνισε ο Δήμαρχος.

Ο Φώτης Δημητριάδης κάλεσε όλους τους πολίτες να δώσουν μαζί τον αγώνα, να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές, να ξεδιπλώσουν ό,τι θετικό και παραγωγικό έχει ο καθένας και να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

«Οχτώ χρόνια τώρα δοκιμάσατε μια δημοτική αρχή που δεν τόλμησε και δε θέλησε να διαβουλευτεί με τους δημότες, δεν επεχείρησε να κινητοποιήσει στο βαθμό που θα έπρεπε και θα μπορούσε το έμψυχο δυναμικό της. Οχτώ χρόνια τώρα βλέπετε ελλείψεις και προβλήματα να συσσωρεύονται χρόνο με το χρόνο. Ε, λοιπόν ήλθε η στιγμή να αλλάξουμε αυτή την πορεία! Να δώσουμε άλλη πνοή και άλλη δυναμική σε αυτή την πόλη και σε όλον τον νέο Δήμο», ανέφερε.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι η νίκη στο δεύτερο γύρο θα είναι νίκη όλων των πολιτών, τους οποίους κάλεσε από κοινού να δώσουν με την ψήφο τους φτερά στα όνειρα και τις ελπίδες των νέων του τόπου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κανενας δημαρχος δεν εταξε καθε 6 μηνες εκλογες . Γιατι?????
Κακο ειναι???????
Επιτελους μαζεψαν κοσμο τα καφε-μπαρ-ταβερνες.
Σε αυτους τους καιρους ειναι τονωτικη ενεση.
ΤΕΛΟΣ
Οπιος ταξει καθε εξαμηνο εκλογες να βγει ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Να βγαλουμε και εμεις που εχουμε τα μαγαζακια κανα ψιλο.