Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας σύσκεψη –συγκέντρωση της Λαϊκής Συσπείρωσης , αλλά και φίλων καθώς και οπαδών του ΚΚΕ, με θέμα την αποτίμηση των τοπικών και περιφερειακών εκλογών. Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε σημειώνονται τα εξής: «Τα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών ανέδειξαν..
τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στήριξε το ΚΚΕ σε ανερχόμενη δύναμη.

Η αύξηση ψήφων ποσοστού περικλείει σημαντικά ποιοτικά χαρακτηριστικά με κύριο στοιχείο την αύξηση της δύναμης στις εργατικές λαϊκές οικογένειες με οξυμένα προβλήματα.
Η αύξηση των δυνάμεων στο δήμο και τη περιφέρεια σηματοδοτεί μια νέα πορεία συσπείρωσης λαϊκών δυνάμεων ενάντια στη βάρβαρη πολιτική, που αφήνει χιλιάδες άνεργους χωρίς προστασία, ξεκληρίζει τους αγρότες, μεγαλώνει τα βάσανα των μικρομεσαίων ΕΒΕ.
Ευχαριστούμε και χαιρετίζουμε ιδιαίτερα εκείνες και εκείνους που για πρώτη φορά έδωσαν τη ψήφο στα ψηφοδέλτια της ΛΑΣ, όσους κι όσες άντεξαν στα φοβερά διλήμματα, τους εκβιασμούς και τα καμουφλαρισμένα διπλά ψηφοδέλτια. Κατανοούμε ότι μεγαλώνουν οι απαιτήσεις απέναντί μας, για να ανταποκριθούμε στην εργατική – λαϊκή συσπείρωση και πάλη, να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά και τη διάθεση για αγώνα ευρύτερων λαϊκών μαζών που εκτιμούν το ρόλο και τη συμβολή μας, ταυτόχρονα όμως έχουν και τις ιδιαίτερες δικές τους απόψεις.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις αυξημένες ευθύνες μας και θα πολεμήσουμε με όσες αδυναμίες εντοπίσαμε στη δράση μας. Συγκεντρώνουμε την προσοχή μας στην ανάταση του αγωνιστικού πνεύματος, στην προσπάθεια για τη λαϊκή συσπείρωση με συμμαχία της εργατική τάξης, των αυτοαπασχολούμενων, της φτωχής αγροτιάς, των νέων και των γυναικών με στόχο την ανάπτυξη νέων αγώνων σε αντίθεση με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τις επιλογές του ΔΝΤ και της ΕΕ που στόχο έχει ένα μνημόνιο διαρκείας. Χαιρετίζουμε επίσης την ακούραστη προσπάθεια των μελών, φίλων και οπαδών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ για να φτάσει η φωνή και το ψηφοδέλτιο της ΛΑΣ σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε γειτονιές, στα σπίτια και σε όλα τα χωριά. Δεσμευόμαστε να βρεθούμε κοντά στο λαό που υποφέρει, αναλαμβάνοντας δράση για τα οξυμένα εργατικά λαϊκά προβλήματα. Δεσμευόμαστε να συμβάλλουμε στη λαϊκή ενότητα, στην καλύτερη οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού για να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για να έρθουν καλύτερες μέρες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: