Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

"Συμπολίτισσες Συμπολίτες
Φίλες και φίλοι
Η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε.
Οι πολίτες του νέου δήμου Αλεξάνδρειας με την ψήφο τους έδωσαν τη νίκη στο συνδυασμό του κ. Δημητριάδη στον οποίο και εκφράζω τα συγχαρητήριά μου. Οι προτάσεις και οι ιδέες μας για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας έγιναν αποδεκτές από ένα πολύ μεγάλο μέρος των Δημοτών, όχι όμως ικανό για να μας δώσει τη νίκη.
Κάναμε έναν προεκλογικό αγώνα..
με επιχειρήματα και πρόγραμμα έχοντας σαν όραμα ένα Δήμο της Αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς, ένα δήμο της ενότητας της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Διεκδικήσαμε την ψήφο των δημοτών μας πάντα σε πλαίσια Δημοκρατικά, ανθρώπινα, χωρίς εκβιασμούς απειλές και πιέσεις και είμαστε περήφανοι για αυτό.
Ευχαριστώ όλες και όλους που τίμησαν με την ψήφο τους την κίνηση μας και μας στήριξαν σε όλο τον προεκλογικό αγώνα. Ευχαριστώ όλες τις δημότισσες και όλους τους δημότες από καρδιάς για την αγάπη τους και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνεργάτες μου που μαζί δώσαμε αυτόν τον όμορφο αγώνα σε ποιότητα αλλά και σε περιεχόμενο αλλά και όλους με όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια.
Δημιουργήσαμε όλοι μαζί ένα σπουδαίο έργο το οποίο χρησιμοποιούνε καθημερινά οι δημότες μας. Αφήνουμε παρακαταθήκη στο νέο δήμαρχο δυο μεγάλα έργα, της Αστικής Ανάπλασης και της Ολοκλήρωσης του Πνευματικού Κέντρου που με την ολοκλήρωσή τους η πόλη της Αλεξάνδρειας θα γίνει ακόμη πιο ανθρώπινη πιο λειτουργική. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για ένα δήμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Να είστε σίγουρες και σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες σε όλα τα προβλήματα που θα απασχολήσουν το δήμο μας και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη λύση τους.
Σας ευχαριστώ όλες και όλους, συνεχίζουμε όλοι μαζί όπως ξεκινήσαμε για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε.
Ευχαριστώ
Μπάμπης Γκιόνογλου"

Δεν υπάρχουν σχόλια: