Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ Ν.Δ: ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

-"Εφιάλτες υπήρχαν πάντοτε", επανέλαβε για Χαλκίδη

Την βεβαιότητα της ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και στους δήμους της Ημαθίας θα πάνε καλά εξέφρασε η ΝΟΔΕ, δια στόματος του προέδρου της Σάββα Ακριτίδη. Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι, ο κ. Ακριτίδης αναφέρθηκε στις υποψηφιότητες των κ. Ψωμιάδη, Τσαβδαρίδη, Δημητριάδη και Γώγου. Για τον κ. Ψωμιάδη δήλωσε ότι..
να συγκρουστεί με το Αθηνοκεντρικό κράτος, να παράγει έργο και να υποστηρίξει την ισόρροπη ανάπτυξη.

Για τον κ. Τσαβδαρίδη δήλωσε ότι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή που μπορεί να αναδείξει έναν καλό δήμαρχο. Για τον κ. Δημητριάδη, υπογράμμισε ότι η πετυχημένη πορεία του εγγυάται ανάλογο μέλλον και στον διευρυμένο δήμο Αλεξάνδρειας.

Για την υποψηφιότητα Γώγου επεσήμανε ότι στην αρχή δεν αγκαλιάστηκε από τα στελέχη της ΝΔ, αλλά στην πορεία ο κόσμος της ΝΔ συσπειρώθηκε και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για πρόκριση στον δεύτερο γύρο.

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις του βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη στον δήμο Αλεξάνδρειας, στην υποψηφιότητα Δημητριάδη, ο κ. Ακριτίδης σχολίασε ότι "στην κομματική και πολιτική ζωή πάντοτε υπήρχαν Εφιάλτες" και πρόσθεσε ότι το θέμα αφορά κεντρικά τη ΝΔ κι όχι τη ΝΟΔΕ.

Ο κ. Ακριτίδης αναφέρθηκε και στην διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι είναι ανεπίτρεπτο να απειλεί με εκλογές ο κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: